דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
רוסטביף אנטריקוט
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. רוסטביף אנטריקוט

רוסטביף אנטריקוט

(1)
70 דקות
קל
מתכונאי/ת: סימה טיטו
רוסטביף אנטריקוט, שאם יישאר ממנו משהו תמשיכו ליהנות גם כשהוא יוגש בסנדוויץ'

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
שפונדרה
7  שיני
שום קלופות וחצויות
1  כף
שמן קנולה
2.5  כפות
חרדל דיז'ון
1  כף
דבש
1  כף
חומץ בלסמי
0.5  כף
מלח
0.5  כף
פלפל שחור גרוס
0.5  כף
זרעי כוסברה
3  ענפי
רוזמרין
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערית את שמן הזית, החרדל, הדבש, חומץ הבלסמי והמלח.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחדירים לנתח הבשר את שיני השום הקלופות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מורחים את הנתח עם תערובת החרדל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפזרים מעל את הפלפל השחור הגרוס, גרגירי הכוסברה והרוזמרין.
  • שלב 5

    0 דקות
    מניחים את נתח הבשר על רשת שמונחת בתבנית.
  • שלב 6

    15 דקות
    צולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות במשך כ-15 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות.
  • שלב 8

    30 דקות
    מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים במשך כ-30 דקות. בתיאבון!
רוסטביף אנטריקוט

שלב 1 מתוך 8

מערבבים בקערית את שמן הזית, החרדל, הדבש, חומץ הבלסמי והמלח.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 2 מתוך 8

מחדירים לנתח הבשר את שיני השום הקלופות.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 3 מתוך 8

מורחים את הנתח עם תערובת החרדל.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 4 מתוך 8

מפזרים מעל את הפלפל השחור הגרוס, גרגירי הכוסברה והרוזמרין.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 5 מתוך 8

מניחים את נתח הבשר על רשת שמונחת בתבנית.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 6 מתוך 8

צולים בתנור שחומם מראש לטמפרטורה של 250 מעלות במשך כ-15 דקות.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 7 מתוך 8

מנמיכים את הטמפרטורה ל-160 מעלות.

רוסטביף אנטריקוט

שלב 8 מתוך 8

מכסים את התבנית ברדיד אלומיניום, ואופים במשך כ-30 דקות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • על האש
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • רוסטביף

    רוסטביף

    75 דקות קל
  • רוסטביף קר לכריך

    רוסטביף קר לכריך

    80 דקות בינוני
  • רוסטביף סינטה

    רוסטביף סינטה

    60 דקות קל
  • רוסטביף סינטה

    רוסטביף סינטה

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים