דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לחם צימוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לחם צימוקים

לחם צימוקים

(0)
55 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: rinabeno
לחם מתוק עם הדרים וצימוקים שישדרג כל ארוחה קלה או כריך שתכינו לבית הספר ולעבודה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כפות
חמאה
1 
ביצה
0.25  כוס
סוכר לבן
1.25  כוסות
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
0.33  כוס
צימוקים
1  כף
קליפת תפוז מסוכרות
0.5  כפית
מלח
1  כפית
קינמון טחון
0.5  כפית
אגוז מוסקט טחון
90  מיליליטר
חלב מחומם לטמפרטורת החדר
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

55 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את הסוכר, הקמח והתבלינים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את החמאה ומערבבים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפירות, הביצים והחלב ומערבבים יחד עד לקבלת כדור בצק.
  • שלב 4

    5 דקות
    לשים במשך 5 דקות על משטח מקומח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגלגלים את הבצק לשני נחשים באורך של כ-50 ס"מ כל אחד, מפתלים אחד סביב השני, מרטיבים את הקצוות וסוגרים לטבעת.
  • שלב 6

    0 דקות
    משהים להתפחה עד הכפלת הנפח.
  • שלב 7

    20 דקות
    אופים כ- 20 דקות בחום בינוני-גבוה.
לחם צימוקים

שלב 1 מתוך 7

מערבבים בקערה את הסוכר, הקמח והתבלינים.

לחם צימוקים

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את החמאה ומערבבים.

לחם צימוקים

שלב 3 מתוך 7

מוסיפים את הפירות, הביצים והחלב ומערבבים יחד עד לקבלת כדור בצק.

לחם צימוקים

שלב 4 מתוך 7

לשים במשך 5 דקות על משטח מקומח.

לחם צימוקים

שלב 5 מתוך 7

מגלגלים את הבצק לשני נחשים באורך של כ-50 ס"מ כל אחד, מפתלים אחד סביב השני, מרטיבים את הקצוות וסוגרים לטבעת.

לחם צימוקים

שלב 6 מתוך 7

משהים להתפחה עד הכפלת הנפח.

לחם צימוקים

שלב 7 מתוך 7

אופים כ- 20 דקות בחום בינוני-גבוה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לחם עם אגוזים

    לחם עם אגוזים

    90 דקות בינוני
  • לחם דוחן וגרעיני חמניות

    לחם דוחן וגרעיני חמניות

    170 דקות בינוני
  • לחם בצורת סלסלה

    לחם בצורת סלסלה

    90 דקות מאתגר
  • לחם זעתר

    לחם זעתר

    90 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים