מחממים את התנור ל-190 מעלות, ומשמנים את תבניות המאפינס.
שלב 2
0 דקות
מערבבים בקערה אחת קמח ומלח.
שלב 3
0 דקות
מקציפים בקערת מיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים, ומערבבים במהירות נמוכה, עד שהביצים מתערבבות לגמרי עם החמאה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין, חצי בכל פעם, ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
20 דקות
ממלאים את תבניות המאפינס עד לשלושת רבעי מגובה התבנית, ואופים כ-20 דקות.
שלב 6
15 דקות
מצננים במקרר לפחות 15 דקות לפני המילוי.
שלב 7
3 דקות
הכנת המילוי: מקציפים בקערת המיקסר במהירות גבוהה כ-3 דקות פודינג, חלב ושמנת מתוקה, עד לקבלת קרם יציב. מעבירים למקרר עד לשימוש.
שלב 8
0 דקות
מוציאים מכל קאפקייק כף בצק אפוי מהמרכז. ממלאים כל קאפקייק במילוי קרם הווניל פצפוצים, ומחזירים לתבנית (מומלץ להשתמש בשקית זילוף עם פיה עבה). מחזירים למקרר.
שלב 9
2 דקות
מכינים את ג'לי הפטל לפי הוראות ההכנה ע"ג האריזה, מצננים כ-2 דקות ויוצקים מעל הקאפקייק שנמצאים בתבנית, ומחזירים למקרר.
שלב 10
0 דקות
כאשר הג'לי התקרר ויציב למגע, ניתן לשחרר בזהירות מהתבנית ולהגיש.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
10
מחממים את התנור ל-190 מעלות, ומשמנים את תבניות המאפינס.
שלב 2
מתוך
10
מערבבים בקערה אחת קמח ומלח.
שלב 3
מתוך
10
מקציפים בקערת מיקסר את החמאה עם הסוכר. מוסיפים את הביצים, ומערבבים במהירות נמוכה, עד שהביצים מתערבבות לגמרי עם החמאה.
שלב 4
מתוך
10
מוסיפים את תערובת הקמח והחלב לסירוגין, חצי בכל פעם, ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
שלב 5
מתוך
10
ממלאים את תבניות המאפינס עד לשלושת רבעי מגובה התבנית, ואופים כ-20 דקות.
שלב 6
מתוך
10
מצננים במקרר לפחות 15 דקות לפני המילוי.
שלב 7
מתוך
10
הכנת המילוי: מקציפים בקערת המיקסר במהירות גבוהה כ-3 דקות פודינג, חלב ושמנת מתוקה, עד לקבלת קרם יציב. מעבירים למקרר עד לשימוש.
שלב 8
מתוך
10
מוציאים מכל קאפקייק כף בצק אפוי מהמרכז. ממלאים כל קאפקייק במילוי קרם הווניל פצפוצים, ומחזירים לתבנית (מומלץ להשתמש בשקית זילוף עם פיה עבה). מחזירים למקרר.
שלב 9
מתוך
10
מכינים את ג'לי הפטל לפי הוראות ההכנה ע"ג האריזה, מצננים כ-2 דקות ויוצקים מעל הקאפקייק שנמצאים בתבנית, ומחזירים למקרר.
שלב 10
מתוך
10
כאשר הג'לי התקרר ויציב למגע, ניתן לשחרר בזהירות מהתבנית ולהגיש.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0