דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרחי קינמון
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרחי קינמון

פרחי קינמון

(0)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
שבלולי קינמון ריחניים, פריכים וכל כך טעימים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  שקית
סוכר וניל
100  גרם
סוכר לבן
1  כוס
חלב פושר
2 
חלמון
100  גרם
חמאה מומסת, פושרת
1  קורט
מלח
1  כוס
סוכר לבן חום כהה
3  כפות
קינמון טחון
1  שקית
סוכר וניל
2  כפות
פודינג אינסטנט בטעם וניל
50  גרם
חמאה מומסת
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את חומרי המילוי ומניחים בצד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתפיחים לכ-60 דקות עד להכפלת הנפח במקום חמים ומכוסה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי ס"מ אחד על גבי משטח מקומח.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים את החמאה על הבצק ומפזרים מעל את מילוי הקינמון.
  • שלב 7

    0 דקות
    מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.
  • שלב 8

    0 דקות
    מניחים בתבנית על נייר אפייה כשהשבלולים קרובים זה לזה.
  • שלב 9

    0 דקות
    משהים להתפחה ל-30 דקות נוספות.
  • שלב 10

    0 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.
פרחי קינמון

שלב 1 מתוך 10

שמים את כל חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות.

פרחי קינמון

שלב 2 מתוך 10

את המלח מוסיפים לקראת סוף הלישה.

פרחי קינמון

שלב 3 מתוך 10

מערבבים את חומרי המילוי ומניחים בצד.

פרחי קינמון

שלב 4 מתוך 10

מתפיחים לכ-60 דקות עד להכפלת הנפח במקום חמים ומכוסה.

פרחי קינמון

שלב 5 מתוך 10

מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי ס"מ אחד על גבי משטח מקומח.

פרחי קינמון

שלב 6 מתוך 10

מורחים את החמאה על הבצק ומפזרים מעל את מילוי הקינמון.

פרחי קינמון

שלב 7 מתוך 10

מגלגלים לרולדה וחותכים לפרוסות.

פרחי קינמון

שלב 8 מתוך 10

מניחים בתבנית על נייר אפייה כשהשבלולים קרובים זה לזה.

פרחי קינמון

שלב 9 מתוך 10

משהים להתפחה ל-30 דקות נוספות.

פרחי קינמון

שלב 10 מתוך 10

אופים בחום של 180 מעלות כ-20 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • עוגות
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פרחי כרובית אפויים

    פרחי כרובית אפויים

    70 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרחי ברוקולי

    קציצות בשר ופרחי ברוקולי

    70 דקות בינוני
  • פרחי בצק עלים במלית גבינות וירקות

    פרחי בצק עלים במלית גבינות וירקות

    20 דקות קל
  • קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    קיש חצילים, פרחי ברוקולי וגבינת פטה עיזים

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים