דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פרחי כרובית אפויים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פרחי כרובית אפויים

פרחי כרובית אפויים

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לא צריך לטגן וגם לא לעבוד קשה: קחו מתכון לפרחי כרובית מתובלים בציפוי פריך. פתיח אליפות או תוספות למנות בשריות וגם חלביות

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
כרובית מפורקת לפרחים
2 
ביצה
0.5  כוס
שמן זית
1  כף
מיונז
1  כף
קטשופ 750 גרם אסם
1  כוס
פירורי לחם פירורית זהב
0.25  זר
פטרוזיליה קצוצים דק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבירים את הפרחים לסיר עם מים רותחים, ומבשלים במשך כ- 6 דקות על להבה קטנה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מסננים ומניחים לפרחי הכרובית להצטנן לטמפרטורת החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכינים ציפוי: טורפים בקערית 2 ביצים. מוסיפים 1/2 כוס שמן, כפית מיונז, וכפית קטשופ. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מעבירים את פירורי הלחם לצלחת גדולה ושטוחה. מוסיפים לפרורי הלחם את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים היטב.
  • שלב 5

    0 דקות
    טובלים כל פרח כרובית בקערת הביצה, ומצפים את פרח הכרובית מכל צדדיו. מנערים את עודפי הביצה מפרחי הכרובית .
  • שלב 6

    0 דקות
    מעבירים את פרחי הכרובית לתערובת פירורי הלחם המתובלים ומצפים מכל הצדדים.
  • שלב 7

    0 דקות
    מסדרים את פרחי הכרובית המצופים בתבנית עגולה המרופדת בניר אפייה.
  • שלב 8

    0 דקות
    מעבירים לתנור אפייה, שחומם מראש לכ-180 מעלות, ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהפרחים יקבלו גוון זהוב.
פרחי כרובית אפויים

שלב 1 מתוך 8

מעבירים את הפרחים לסיר עם מים רותחים, ומבשלים במשך כ- 6 דקות על להבה קטנה.

פרחי כרובית אפויים

שלב 2 מתוך 8

מסננים ומניחים לפרחי הכרובית להצטנן לטמפרטורת החדר.

פרחי כרובית אפויים

שלב 3 מתוך 8

מכינים ציפוי: טורפים בקערית 2 ביצים. מוסיפים 1/2 כוס שמן, כפית מיונז, וכפית קטשופ. מערבבים היטב עד קבלת מרקם אחיד.

פרחי כרובית אפויים

שלב 4 מתוך 8

מעבירים את פירורי הלחם לצלחת גדולה ושטוחה. מוסיפים לפרורי הלחם את עלי הפטרוזיליה הקצוצים ומערבבים היטב.

פרחי כרובית אפויים

שלב 5 מתוך 8

טובלים כל פרח כרובית בקערת הביצה, ומצפים את פרח הכרובית מכל צדדיו. מנערים את עודפי הביצה מפרחי הכרובית .

פרחי כרובית אפויים

שלב 6 מתוך 8

מעבירים את פרחי הכרובית לתערובת פירורי הלחם המתובלים ומצפים מכל הצדדים.

פרחי כרובית אפויים

שלב 7 מתוך 8

מסדרים את פרחי הכרובית המצופים בתבנית עגולה המרופדת בניר אפייה.

פרחי כרובית אפויים

שלב 8 מתוך 8

מעבירים לתנור אפייה, שחומם מראש לכ-180 מעלות, ואופים במשך כ-45 דקות, עד שהפרחים יקבלו גוון זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מאפה פסטה נפלא במילוי גבינות עם תרד ופרחי זוקיני

    מאפה פסטה נפלא במילוי גבינות עם תרד ופרחי זוקיני

    40 דקות קל
  • תפוחי אדמה אפויים עם פרחי ברוקולי

    תפוחי אדמה אפויים עם פרחי ברוקולי

    60 דקות בינוני
  • פרחי קינמון

    פרחי קינמון

    140 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרחי ברוקולי

    קציצות בשר ופרחי ברוקולי

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים