דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אצבעות שום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אצבעות שום

אצבעות שום

(0)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מימון צרפתי
במקרה של אצבעות שום הכי שווה לעשות במקום לקנות. קבלו את המתכון המושלם בציפוי עתיר שום, בדיוק כמו בפיצריות

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  שקית
שמרים
1  שקית
אבקת אפייה
2  כפות
סוכר לבן
1  כף
מלח
2.5  כוסות
מים (600 מ"ל)
0  לפי הטעם
שמן זית לקימוח
0  לפי הטעם
אבקת שום
0  לפי הטעם
פטרוזיליה
0  לפי הטעם
אבקת שום
0  לפי הטעם
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה גדולה: קמח, שמרים, אבקת אפיה, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק.
  • שלב 2

    5 דקות
    מעבירים את הבצק למשטח העבודה וממשיכים ללוש כ-5 דקות עד שהבצק חלק ואחיד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים בקערה, משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור ל-190 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח בסולת למלבן בעובי 1 ס"מ (או מותחים בידיים).
  • שלב 6

    0 דקות
    חותכים בגלגלת לחיתוך פיצה לאצבעות ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • שלב 7

    0 דקות
    לציפוי: מערבבים שמן זית, אבקת שום ופטרוזיליה יבשה ומברישים בנדיבות את הבצק. מפזרים מעל שום גבישי ומלח גס (משאירים שמן מתובל להברשה לאחר האפייה).
  • שלב 8

    0 דקות
    מכניסים לתנור עד שהאצבעות זהובות גם מלמטה.
  • שלב 9

    0 דקות
    מוציאים מהתנור, מברישים שוב בשמן המתובל ומגישים חם.
  • שלב 10

    0 דקות
    כדי לקבל אצבעות לחמניה: קיימת אופציה לחלק את הבצק לכורים במשקל 35 גרם, לעצב כמו לחמניה ארוכה ולגלגל בסולת. לשמן בשמן המתובל ולאפות לפי ההוראות.
אצבעות שום

שלב 1 מתוך 10

שמים בקערה גדולה: קמח, שמרים, אבקת אפיה, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק.

אצבעות שום

שלב 2 מתוך 10

מעבירים את הבצק למשטח העבודה וממשיכים ללוש כ-5 דקות עד שהבצק חלק ואחיד.

אצבעות שום

שלב 3 מתוך 10

מניחים בקערה, משמנים בתרסיס שמן, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד להכפלת הנפח.

אצבעות שום

שלב 4 מתוך 10

מחממים תנור ל-190 מעלות.

אצבעות שום

שלב 5 מתוך 10

מחלקים את הבצק ל-3 ומרדדים כל חלק על נייר אפייה מקומח בסולת למלבן בעובי 1 ס"מ (או מותחים בידיים).

אצבעות שום

שלב 6 מתוך 10

חותכים בגלגלת לחיתוך פיצה לאצבעות ומניחים באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

אצבעות שום

שלב 7 מתוך 10

לציפוי: מערבבים שמן זית, אבקת שום ופטרוזיליה יבשה ומברישים בנדיבות את הבצק. מפזרים מעל שום גבישי ומלח גס (משאירים שמן מתובל להברשה לאחר האפייה).

אצבעות שום

שלב 8 מתוך 10

מכניסים לתנור עד שהאצבעות זהובות גם מלמטה.

אצבעות שום

שלב 9 מתוך 10

מוציאים מהתנור, מברישים שוב בשמן המתובל ומגישים חם.

אצבעות שום

שלב 10 מתוך 10

כדי לקבל אצבעות לחמניה: קיימת אופציה לחלק את הבצק לכורים במשקל 35 גרם, לעצב כמו לחמניה ארוכה ולגלגל בסולת. לשמן בשמן המתובל ולאפות לפי ההוראות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

    קל
  • אצבעות זעתר

    אצבעות זעתר

    50 דקות בינוני
  • אצבעות שום שמיר

    אצבעות שום שמיר

    90 דקות בינוני
  • פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    פסטה עם ארטישוק, זיתים שחורים ושמן זית - ללקק את האצבעות

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים