דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

(20)
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
פשטידת בצל מהירה להכנה וטעימה במיוחד

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4 
בצלים
3 
ביצה
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  כוס
מים
0.75  כוס
קמח לבן
1  כף
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
0  לפי הטעם
פירורי לחם פירורית זהב
4  כפות
שמן קנולה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל אין צורך בחיתוך קטן). מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לפירורי הלחם ולשמן, ומערבבים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    משמנים תבנית עגולה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות (על מנת שהפשטידה תצא יפה מהתבנית). מכניסים את התערובת ומפזרים עוד פירורי לחם מעל.
  • שלב 3

    0 דקות
    אופים בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.
פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

שלב 1 מתוך 3

חותכים את הבצל לקוביות בגודל בינוני (אפשר גם במעבד מזון אבל אין צורך בחיתוך קטן). מוסיפים את שאר המצרכים, פרט לפירורי הלחם ולשמן, ומערבבים היטב.

פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

שלב 2 מתוך 3

משמנים תבנית עגולה ומפזרים פירורי לחם על הבסיס והדפנות (על מנת שהפשטידה תצא יפה מהתבנית). מכניסים את התערובת ומפזרים עוד פירורי לחם מעל.

פשטידת בצל ללקק ת'אצבעות!

שלב 3 מתוך 3

אופים בחום בינוני-גבוה כ- 30-40 דקות. הפשטידה צריכה להיות זהובה עד שחומה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אופה

יש צורך לטגן את הבצל ? או להכניס אותו חי לתנור?

מערכת בישולים

היי, טרי, אין צורך לבשל 🌸

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • פשטידות וקישים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    פשטידת פתיתים, שום ובצל ירוק

    60 דקות קל
  • פשטידת קרוטונים

    פשטידת קרוטונים

    30 דקות בינוני
  • פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    פשטידת פטריות, זיתים ובצל

    60 דקות קל
  • פשטידת מחמר

    פשטידת מחמר

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים