דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
שטרודל תפוחים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. שטרודל תפוחים

שטרודל תפוחים

(0)
45 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שרית פשה
שטרודל תפוחים טעים, ריחני, עם מינימום עבודה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
30  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן
2  כפיות
קינמון טחון
6 
תפוח עץ קלופים מנוקים מליבה וחתוכים לשמיניות או קוביות
1  כף
קמח תירס
0.5 
לימון קליפה מגורדת ומיץ
0.33  כוס
צימוקים
1  כוס
אגוזי מלך
2  כפיות
אבקת סוכר
1  חבילה
בצק עלים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    7 דקות
    ממיסים חמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים סוכר, קינמון ותפוחים ומבשלים 5-7 דקות או עד שהתפוחים מתרככים מעט.
  • שלב 2

    0 דקות
    בינתים מערבבים קורנפלור, מיץ וקליפת לימון למשחה אחידה, מוסיפים צימוקים ומערבבים עם תערובת התפוחים, מוסיפים את האגוזים. מבשלים עוד דקה, מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    פורסים את בצק העלים, מניחים את המלית ומגלגלים לרולדה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסמנים פרוסות בעזרת סכין חד וחותכים, אך משאירים אותן מחוברות בבסיסן.
  • שלב 6

    25 דקות
    מורחים את הבצק בחמאה מומסת, אופים כ-25 דקות, עד שהשטרודל שחום וריחני.
  • שלב 7

    5 דקות
    מצננים במשך 5 דקות. פורסים עד הסוף, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד, עם כדור גלידת וניל.
שטרודל תפוחים

שלב 1 מתוך 7

ממיסים חמאה במחבת על להבה בינונית. מוסיפים סוכר, קינמון ותפוחים ומבשלים 5-7 דקות או עד שהתפוחים מתרככים מעט.

שטרודל תפוחים

שלב 2 מתוך 7

בינתים מערבבים קורנפלור, מיץ וקליפת לימון למשחה אחידה, מוסיפים צימוקים ומערבבים עם תערובת התפוחים, מוסיפים את האגוזים. מבשלים עוד דקה, מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.

שטרודל תפוחים

שלב 3 מתוך 7

מחממים תנור ל-200 מעלות.

שטרודל תפוחים

שלב 4 מתוך 7

פורסים את בצק העלים, מניחים את המלית ומגלגלים לרולדה.

שטרודל תפוחים

שלב 5 מתוך 7

מסמנים פרוסות בעזרת סכין חד וחותכים, אך משאירים אותן מחוברות בבסיסן.

שטרודל תפוחים

שלב 6 מתוך 7

מורחים את הבצק בחמאה מומסת, אופים כ-25 דקות, עד שהשטרודל שחום וריחני.

שטרודל תפוחים

שלב 7 מתוך 7

מצננים במשך 5 דקות. פורסים עד הסוף, מפזרים אבקת סוכר ומגישים מיד, עם כדור גלידת וניל.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא ביצים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • שטרודל תפוחי עץ ודבש

    שטרודל תפוחי עץ ודבש

    בינוני
  • שטרודל תפוחי עץ וצימוקים לבנים מבצק פילו בדבש

    שטרודל תפוחי עץ וצימוקים לבנים מבצק פילו בדבש

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים