דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלופי ג׳ו הכי טעים שיש
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

(7)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: יונית צוקרמן
הכריך האמריקאי הכי טעים שיש עם שדרוג טעמים של רטבים מושלמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  קילוגרם
בשר בקר טחון
1  גדול
בצל קצוץ
0.25  כוס
רוטב ברביקיו 290 מ"ל
0.25  כוס
קטשופ 750 גרם אסם
0.25  כוס
רוטב צ'ילי מתוק 290 מ"ל
0.25  כוס
רוטב טריאקי 290 מ"ל
1  כפית
שום
1  כף
סוכר לבן
1  כפית
מלח
4 
לחמניות מתוקות
8  כפות
איולי שום
8  כפות
מטבל מיקס בטעם מיונז וקטשופ
1 
עגבנייה פרוסה
4 
מלפפון חמוץ פרוס
1 
בצל סגול פרוס
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מתחילים עם הכנת מלית הבשר - מטגנים את הבצל והסוכר עד הזהבה קלה בהזהבה קלה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה צבע לחום.
  • שלב 2

    5 דקות
    מוסיפים רוטב צ'ילי, קטשופ, רוטב טריאקי ורוטב ברביקיו, סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ויש לנו סלופי ג’ו הכי טעים.
  • שלב 3

    2 דקות
    לוקחים לחמנייה, מורחים שכבה נדיבה של רטבים ומניחים מעל ירקות.
סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

שלב 1 מתוך 3

מתחילים עם הכנת מלית הבשר - מטגנים את הבצל והסוכר עד הזהבה קלה בהזהבה קלה מוסיפים את הבשר ומטגנים עד שהבשר משנה צבע לחום.

סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

שלב 2 מתוך 3

מוסיפים רוטב צ'ילי, קטשופ, רוטב טריאקי ורוטב ברביקיו, סוכר, מלח ופלפל שחור לפי הטעם, מערבבים ויש לנו סלופי ג’ו הכי טעים.

סלופי ג׳ו הכי טעים שיש

שלב 3 מתוך 3

לוקחים לחמנייה, מורחים שכבה נדיבה של רטבים ומניחים מעל ירקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
ש שרית

טעים מאוד. תודה רבה! להבא אפשר פחות מכף סוכר את השום הוספתי לאחר טיגון הבשר וטיגנתי כ2 דק זה לא מצוין בהוראות הכנה

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • בשר
  • חברים
  • בראנץ'
  • כריכים
  • אותנטי
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מטבח ארמני
  • מנה עליונה
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלופי ג'ו שווארמה מן הצומח טבעול

    סלופי ג'ו שווארמה מן הצומח טבעול

    20 דקות קל
  • סלופי ג׳ו פתיתים

    סלופי ג׳ו פתיתים

    10 דקות קל
  • סלופי ג'ו

    סלופי ג'ו

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים