דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
פסטה בסגנון ים תיכוני

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. פסטה בסגנון ים תיכוני

פסטה בסגנון ים תיכוני

(6)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
המטבח הים תיכוני חובר לפסטה ומתקבלת מנה אדומה וטעימה בטירוף

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
150  גרם
פרפקטו פסטה פנה 500 גר'
0.25  כוס
שמן זית
3  שיני
שום פרוסות
4 
פלפל אדום חתוכים לרצועות
25 
זיתי קלמטה מגולענים וחצויים
2  גבעולים
בצל ירוק פרוסים לעיגולים
0.5  כוס
רוטבעגבניות לבישול פסטה
0  לפי הטעם
מלח
150  גרם
גבינת פטה / בולגרית חתוכה לקוביות
5  גבעולים
בזיליקום מופרדים לעלים
0.33  כוס
צנוברים קלויים
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית, ולפי הסדר תוך הקפצה קלה: שום, פלפלים, בצל ירוק וזיתים, ומקפיצים הכל יחד.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את רוטב העגבניות פרפקטו, ומתבלים במלח ופלפל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, ומערבבים.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את הגבינה הבולגרית, הצנוברים והבזיליקום, מערבבים ומגישים.
  • שלב 6

    0 דקות
    אפשרות הגשה – גילוחי פרמזן או פרמזן מגורר. בתיאבון!
פסטה בסגנון ים תיכוני

שלב 1 מתוך 6

מבשלים את הפסטה לפי ההוראות על גב האריזה.

פסטה בסגנון ים תיכוני

שלב 2 מתוך 6

מחממים מחבת גדולה, מוסיפים שמן זית, ולפי הסדר תוך הקפצה קלה: שום, פלפלים, בצל ירוק וזיתים, ומקפיצים הכל יחד.

פסטה בסגנון ים תיכוני

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את רוטב העגבניות פרפקטו, ומתבלים במלח ופלפל.

פסטה בסגנון ים תיכוני

שלב 4 מתוך 6

מביאים לרתיחה, מוסיפים את הפסטה, ומערבבים.

פסטה בסגנון ים תיכוני

שלב 5 מתוך 6

מוסיפים את הגבינה הבולגרית, הצנוברים והבזיליקום, מערבבים ומגישים.

פסטה בסגנון ים תיכוני

שלב 6 מתוך 6

אפשרות הגשה – גילוחי פרמזן או פרמזן מגורר. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • פסטות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל איטלקי
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלט פסטה וטונה

    סלט פסטה וטונה

    18 דקות קל
  • פסטה ברוטב שמנת זוקיני, שמפיניון ועשבי תיבול

    פסטה ברוטב שמנת זוקיני, שמפיניון ועשבי תיבול

    קל
  • פסטה ברוטב עגבניות מתובל של איתי

    פסטה ברוטב עגבניות מתובל של איתי

    30 דקות בינוני
  • פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

    פסטה ברוטב עגבניות ושמנת

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים