דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי פרגית במיץ רימונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי פרגית במיץ רימונים

נתחי פרגית במיץ רימונים

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: אבי ביטון
מנה שמשלבת פשטות ורושם בזמן הכנה מהיר והמון טעמים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
500  גרם
נתח פרגית
5  כפות
שמן זית
5  שיני
שום
5  ענפי
תימין
1  בקבוק
מיץ רימונים
3  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל
1  כף
סוכר חום
1 
תפוז מגורר (רק הקליפה)
1  חבילה
כרוב, סיני (פאק-צ'וי), גולמי
1  חבילה
בצל ירוק קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    2 דקות
    יוצקים שמן זית במחבת.
  • שלב 2

    3 דקות
    מתבלים את הפרגית במלח פלפל לפי הטעם וצולים 3 דקות מכל צד.
  • שלב 3

    5 דקות
    מוציאים את הפרגיות לצלחת ומוסיפים את שאר הרכיבים למחבת – שום, מיץ רימונים, סוכר חום, גרידת תפוז, עלי תימין, רוטב סויה בסגנון סיני.
  • שלב 4

    5 דקות
    מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזלים למחצית. מוסיפים את הפרגיות ומבשלים 5 דקות נוספות.
  • שלב 5

    5 דקות
    בסיום מוסיפים בצל ירוק קצוץ לטבעות ועלי בוקצ׳וי שצריכים חליטה קצרה בלבד ברוטב.
נתחי פרגית במיץ רימונים

שלב 1 מתוך 5

יוצקים שמן זית במחבת.

נתחי פרגית במיץ רימונים

שלב 2 מתוך 5

מתבלים את הפרגית במלח פלפל לפי הטעם וצולים 3 דקות מכל צד.

נתחי פרגית במיץ רימונים

שלב 3 מתוך 5

מוציאים את הפרגיות לצלחת ומוסיפים את שאר הרכיבים למחבת – שום, מיץ רימונים, סוכר חום, גרידת תפוז, עלי תימין, רוטב סויה בסגנון סיני.

נתחי פרגית במיץ רימונים

שלב 4 מתוך 5

מביאים לרתיחה ומצמצמים את הנוזלים למחצית. מוסיפים את הפרגיות ומבשלים 5 דקות נוספות.

נתחי פרגית במיץ רימונים

שלב 5 מתוך 5

בסיום מוסיפים בצל ירוק קצוץ לטבעות ועלי בוקצ׳וי שצריכים חליטה קצרה בלבד ברוטב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • מנת ירקות/פירות
  • מנה עיקרית
  • מנה עליונה
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מנות צלויות
  • בישול במחבת
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים קלים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים