מטגנים בצל ובצלי שאלוט. כשהוא שקוף מוסיפים פתיתים וממשיכים מטגנים עד שגם הם שקופים, כ-5 דקות.
שלב 3
1 דקות
מכסים את המחבת עם יין.
שלב 4
6 דקות
מוסיפים מצקת 100 גרם ציר למחבת ומבשלים על אש גבוהה. מוסיפים עוד שתי מצקת ציר של 100 גרם, לאפשר לכל כמות להיספג במלואה לפני הוספת כמות נוספת. מבשלים 6 דקות בדיוק.
שלב 5
5 דקות
מסננים עם מסננת דקה, שומרים את כל הנוזלים.
שלב 6
5 דקות
מורחים את הפתיתים בשכבה דקה על מגש קר ומכסים היטב את המגש עם ניילון נצמד. מקררים עד הצורך.
שלב 7
3 דקות
לפני ההגשה מחממים את הפתיתים ומוסיפים גבינת עפרי של המחלבה הקטנה, אפונה טרייה, חמאה, מלח ופלפל. מבשלים עוד 3 דקות עד שהתערובת אחידה.
שלב 8
1 דקות
מגישים עם קרם גזר, צ׳יפס גזר ופרוסות של גבינת עפרי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0