דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש
  • מתכונים
  • המגזין
  • המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

אפשר סרטונים

לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן

אפשר סרטונים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

(3)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: רות אוליבר
ריזוטו טעים שמכינים כמו קסם, בכמה רגעים. עשיר בטעמים עמוקים של פטריות ונגיעות פרמז'ן.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  חבילה
פתיתים אפויים אורז אסם מבושלים לפי ההוראות שעל גבי האריזה
50  גרם
חמאה
1.5  סלסילות
פטריות שמפיניון חתוכות גס
3  שיני
שום פרוסות
5  גבעולים
תימין מופרדים לעלים
100  גרם
גבינת פרמזן מגוררת מגורדת
  לפי הטעם
מלח
  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    1 דקות
    במחבת עמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים את הפטריות והשום הפרוס. *ניתן להמיר את החמאה ברבע כוס שמן זית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים ומקפיצים כ- 4-5 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הפתיתים המבושלים וטימין ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים 3/4 כמות גבינת פרמז'ן, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עוד פרמז'ן ומגישים.
ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

שלב 1 מתוך 4

במחבת עמוקה ממיסים חמאה, מוסיפים את הפטריות והשום הפרוס. *ניתן להמיר את החמאה ברבע כוס שמן זית. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

שלב 2 מתוך 4

מערבבים ומקפיצים כ- 4-5 דקות.

ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

שלב 3 מתוך 4

מוסיפים את הפתיתים המבושלים וטימין ומטגנים 3-4 דקות נוספות תוך כדי ערבוב.

ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

שלב 4 מתוך 4

מתבלים במעט מלח ופלפל, מוסיפים 3/4 כמות גבינת פרמז'ן, מערבבים ומעבירים לצלחת הגשה, מפזרים עוד פרמז'ן ומגישים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • תוספות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • מתכונים בחצי שעה
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • ריזוטו פתיתים חם ומנחם

    ריזוטו פתיתים חם ומנחם

    40 דקות קל
  • ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

    ריזוטו פתיתים, פטריות ופרמזן

    20 דקות קל
  • עוף באורז ריזוטו

    עוף באורז ריזוטו

    120 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • השפים שלנו