דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
אורז עם תפוחי אדמה קריספיים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. אורז עם תפוחי אדמה קריספיים

אורז עם תפוחי אדמה קריספיים

(0)
40 דקות
קל
מתכונאי/ת: טל לין
למה להתפשר על תוספת אחת, כשאפשר לאכול אורז עם תפוחי אדמה?

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  כוסות
אורז ארוך
2  כפות
מלח
0.25  כוס
שמן קנולה
2 
תפוח אדמה מקולפים ופרוסים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שוטפים היטב את האורז במים רותחים. מעבירים את האורז לקערה עם מי מלח, ומשרים למשך 5 שעות, או ללילה. שעה לפני ההגשה, מסננים את האורז ושוטפים היטב.
  • שלב 2

    0 דקות
    שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח, ומרתיחים. מבשלים את האורז 8 דקות, או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.
  • שלב 3

    20 דקות
    מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים, ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן, מכסים את הסיר במגבת ומכסה, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'. תפוחי האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים. בתיאבון! *ניתן להמיר את השמן ב-50 גרם חמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
אורז עם תפוחי אדמה קריספיים

שלב 1 מתוך 3

שוטפים היטב את האורז במים רותחים. מעבירים את האורז לקערה עם מי מלח, ומשרים למשך 5 שעות, או ללילה. שעה לפני ההגשה, מסננים את האורז ושוטפים היטב.

אורז עם תפוחי אדמה קריספיים

שלב 2 מתוך 3

שמים את האורז בתוך סיר מים רותחים עם שתי כפות מלח, ומרתיחים. מבשלים את האורז 8 דקות, או עד שהוא כמעט מוכן. מסננים ושוטפים את האורז במים פושרים כדי לסנן את עודף המלח.

אורז עם תפוחי אדמה קריספיים

שלב 3 מתוך 3

מניחים את פרוסות תפוחי האדמה בתחתית הסיר. שמים מעל מחצית מהשמן עם 2 כפות מים. מחממים, ומוסיפים את האורז. יוצקים מעל האורז את שארית השמן, מכסים את הסיר במגבת ומכסה, ומבשלים על אש נמוכה כ-20 דק'. תפוחי האדמה צריכים להיות שחומים ופריכים. בתיאבון! *ניתן להמיר את השמן ב-50 גרם חמאה. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • תוספות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • מתכוני אורז
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • אורז בוכרי

    אורז בוכרי

    80 דקות בינוני
  • טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    טאג'ין עוף ואורז על מצע תפוחי אדמה פריכים

    180 דקות בינוני
  • בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    בצלים ממולאים באורז עם בשר וצנוברים

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים