דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בבקה עם מילוי תפוחי עץ
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בבקה עם מילוי תפוחי עץ

בבקה עם מילוי תפוחי עץ

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: hany shevach
עוגת שמרים מפנקת במילוי תפוחי עץ וצימוקים

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
5.5  כוסות
קמח לבן (750 ג')
2  כפות
שמרים יבשים
1.5  כוסות
חלב פושר
150  גרם
חמאה מומסת
0.75  כוס
סוכר לבן 175 ג'
3 
ביצה
1  כפית
תמצית וניל
1  קילוגרם
תפוח עץ קלופים חתוכים לקוביות, אפשר להגדיל את כמות התפוחים
50  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן 120 ג'
100  גרם
צימוקים שרויים 10 דקות במים חמימים, סחוטים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    לערבב קמח ושמרים. להוסיף חלב, חמאה, סוכר, וניל וביצים. לערבב.
  • שלב 2

    0 דקות
    לכסות ולהתפיח כ-60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    במחבת להמיס חמאה וסוכר, להוסיף קוביות תפוחים, להמשיך לקרמל עד אידוי הנוזלים, תוך ערבוב. להוסיף צימוקים. לקרר.
  • שלב 4

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד עלה בעובי ס"מ למלא במלית, לגלגל לרולדה, לחתוך ל-4 חלקים.
  • שלב 5

    0 דקות
    להכניס לתבנית משומנת ולהתפיח כ-30 דקות.
  • שלב 6

    0 דקות
    לאפות בחום של 180 מעלות, כ-20-30 דקות.
בבקה עם מילוי תפוחי עץ

שלב 1 מתוך 6

לערבב קמח ושמרים. להוסיף חלב, חמאה, סוכר, וניל וביצים. לערבב.

בבקה עם מילוי תפוחי עץ

שלב 2 מתוך 6

לכסות ולהתפיח כ-60 דקות.

בבקה עם מילוי תפוחי עץ

שלב 3 מתוך 6

במחבת להמיס חמאה וסוכר, להוסיף קוביות תפוחים, להמשיך לקרמל עד אידוי הנוזלים, תוך ערבוב. להוסיף צימוקים. לקרר.

בבקה עם מילוי תפוחי עץ

שלב 4 מתוך 6

לחלק את הבצק ל-4 חלקים. לרדד עלה בעובי ס"מ למלא במלית, לגלגל לרולדה, לחתוך ל-4 חלקים.

בבקה עם מילוי תפוחי עץ

שלב 5 מתוך 6

להכניס לתבנית משומנת ולהתפיח כ-30 דקות.

בבקה עם מילוי תפוחי עץ

שלב 6 מתוך 6

לאפות בחום של 180 מעלות, כ-20-30 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • דל במלח
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגת בבקה שוקולדית

    עוגת בבקה שוקולדית

    120 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים