דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בואיקוס של גיל חובב
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בואיקוס של גיל חובב

בואיקוס של גיל חובב

(1)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
לחמניות עגולות במילוי גבינת שמנת, קשקבל, פירורי פטה וזיתים ירוקים. תענוג בולגרי שכיף לנשנש.

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  חבילה
מרגרינה
1  גביע
לבן/גיל
1  כוס
גבינת קשקבל מגוררת
1  גביע
גבינה לבנה 5%
1  כוס
גבינת פטה / בולגרית מפוררת
0.5  כוס
זיתים מרים, מגולענים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים היטב את כל החומרים ולשים לבצק דביק ובו פירורי גבינה וזיתים. ממשיכים מיד, או ששומרים במקרר עד 24 שעות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים לחמניות קטנות, עגולות ופחוסות (כמו קציצות) ומסדרים בתבנית.
  • שלב 3

    0 דקות
    שומרים על מרחק של חמישה ס"מ בין לחמנייה ללחמנייה משום שהן תופחות במהלך האפייה.
  • שלב 4

    30 דקות
    אופים כ-30 דקות בחום בינוני, עד שמתקבל צבע זהוב כהה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
  • שלב 6

    1 דקות
    ניתן להמיר את האשל בשמנת חמוצה או יוגורט. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון
בואיקוס של גיל חובב

שלב 1 מתוך 6

מערבבים היטב את כל החומרים ולשים לבצק דביק ובו פירורי גבינה וזיתים. ממשיכים מיד, או ששומרים במקרר עד 24 שעות.

בואיקוס של גיל חובב

שלב 2 מתוך 6

מרפדים תבנית בנייר אפייה, יוצרים לחמניות קטנות, עגולות ופחוסות (כמו קציצות) ומסדרים בתבנית.

בואיקוס של גיל חובב

שלב 3 מתוך 6

שומרים על מרחק של חמישה ס"מ בין לחמנייה ללחמנייה משום שהן תופחות במהלך האפייה.

בואיקוס של גיל חובב

שלב 4 מתוך 6

אופים כ-30 דקות בחום בינוני, עד שמתקבל צבע זהוב כהה.

בואיקוס של גיל חובב

שלב 5 מתוך 6

מגישים חם או בטמפרטורת החדר.

בואיקוס של גיל חובב

שלב 6 מתוך 6

ניתן להמיר את האשל בשמנת חמוצה או יוגורט. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בואיקוס גבינות מפנק כשר לפסח

    בואיקוס גבינות מפנק כשר לפסח

    25 דקות קל
  • בואיקוס לחמניות גבינה של אתי כק

    בואיקוס לחמניות גבינה של אתי כק

    30 דקות בינוני
  • בואיקוס - לחמניות גבינה

    בואיקוס - לחמניות גבינה

    45 דקות בינוני
  • לחמניות בואיקוס בולגרי

    לחמניות בואיקוס בולגרי

    60 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים