דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

(0)
קל
מתכונאי/ת: נירית פסלר
מתכון מהיר לתפוחי אדמה ובטטה ברוזמרין, מתאים למנה ראשונה או כתוספת לכל ארוחה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
תפוח אדמה גדולים (כ-750 גרם)
2 
בטטה גדולות (כ-750 גרם)
4  כפות
שמן זית
1  כפית
מלח
0.25  כפית
פלפל שחור גס
3  גבעולים
רוזמרין
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).
  • שלב 2

    0 דקות
    קולפים את תפוחי האדמה והבטטות, ופורסים אותם לפרוסות עבות (כחצי ס"מ).
  • שלב 3

    0 דקות
    מסדרים את הפרוסות על תבנית פיירקס רבועה או כלי חרס המתאים לתנור, כשהן חופפות מעט זו לזו בשורות לסירוגין.
  • שלב 4

    0 דקות
    זורים על הפרוסות את המלח והפלפל, מטפטפים שמן זית ומניחים את גבעולי הרוזמרין.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-45 דקות, או עד שהתפודים רכים ומזהיבים קלות. בתיאבון!
בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

שלב 1 מתוך 5

מחממים את התנור לחום גבוה (200 מעלות).

בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

שלב 2 מתוך 5

קולפים את תפוחי האדמה והבטטות, ופורסים אותם לפרוסות עבות (כחצי ס"מ).

בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

שלב 3 מתוך 5

מסדרים את הפרוסות על תבנית פיירקס רבועה או כלי חרס המתאים לתנור, כשהן חופפות מעט זו לזו בשורות לסירוגין.

בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

שלב 4 מתוך 5

זורים על הפרוסות את המלח והפלפל, מטפטפים שמן זית ומניחים את גבעולי הרוזמרין.

בטטות ותפוחי אדמה ברוזמרין

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-45 דקות, או עד שהתפודים רכים ומזהיבים קלות. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • טאפסים
  • תוספות
  • מתאבנים
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • אוכל טבעוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוף בבירה לבנה ובטטות

    עוף בבירה לבנה ובטטות

    75 דקות בינוני
  • פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    פילאף גריסי פנינה ובטטות מקורמלות

    35 דקות בינוני
  • בטטות בקרמל וקינמון

    בטטות בקרמל וקינמון

    45 דקות בינוני
  • כרעי עוף עם בטטות

    כרעי עוף עם בטטות

    55 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים