דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בקר ואטריות במייפל ושום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בקר ואטריות במייפל ושום

בקר ואטריות במייפל ושום

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מנה מהירה, טעימה וחסרת יומרות מכל העולמות.

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
350  גרם
סינטה פרוס הכי דק שאפשר
0.25  כוס
שמן תירס
1 
בצל קלוף וחתוך לשמיניות
0.5  כפית
פלפל שחור קצוץ דק
150  גרם
אטריות ביצים דקות 200גרם
10  שיני
שום קלופות וחצויות
2  כוסות
ברוקולי
0.33  כוס
סירופ מייפל
0.25  כוס
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מבשלים את האטריות במים רותחים לפי ההוראות שעל השקית. בשתי דקות הבישול האחרונות מוסיפים את תפרחות הברוקולי. בגמר הבישול מסננים ושומרים בצד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מלהיטים ווק על אש גבוהה. יוצקים פנימה את השמן ומקפיצים בו את הבצל, עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הפלפל והשום ומקפיצים עוד חצי דקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא עשוי (כשתי דקות).
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את יתר החומרים (כולל האטריות והברוקולי).
  • שלב 5

    0 דקות
    מביאים לרתיחה ומגישים מיד.
בקר ואטריות במייפל ושום

שלב 1 מתוך 5

מבשלים את האטריות במים רותחים לפי ההוראות שעל השקית. בשתי דקות הבישול האחרונות מוסיפים את תפרחות הברוקולי. בגמר הבישול מסננים ושומרים בצד.

בקר ואטריות במייפל ושום

שלב 2 מתוך 5

מלהיטים ווק על אש גבוהה. יוצקים פנימה את השמן ומקפיצים בו את הבצל, עד שהוא נעשה שקוף. מוסיפים את הפלפל והשום ומקפיצים עוד חצי דקה.

בקר ואטריות במייפל ושום

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא עשוי (כשתי דקות).

בקר ואטריות במייפל ושום

שלב 4 מתוך 5

מוסיפים את יתר החומרים (כולל האטריות והברוקולי).

בקר ואטריות במייפל ושום

שלב 5 מתוך 5

מביאים לרתיחה ומגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    קציצות בקר, ירקות וגריסי פנינה ללא טיגון

    60 דקות בינוני
  • קציצות בקר קלי קלות

    קציצות בקר קלי קלות

    30 דקות בינוני
  • קציצות בקר נימוחות

    קציצות בקר נימוחות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים