דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בראוניז שוקולד ואגוזי לוז
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: ליהי עראסי
כשמתחשק משהו מפנק וכשרוצים משהו טעים אופים בראוניז שכולם אוהבים

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
180  גרם
חמאה
180  גרם
שוקולד מריר
3 
ביצה
200  גרם
סוכר חום
85  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
140  גרם
אגוזי לוז
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    ממיסים יחד שוקולד וחמאה על באן מרי או במיקרו.
  • שלב 2

    0 דקות
    טורפים יחד ביצים וסוכר עד שהסוכר נמס והמסה מכפילה את נפחה.
  • שלב 3

    0 דקות
    שופכים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים היטב.
  • שלב 4

    0 דקות
    מנפים את הקמח מעל ומערבבים במינימום ההכרחי.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים את האגוזים ומערבבים להטמעה.
  • שלב 6

    20 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-60 מעלות כ-20 דקות, עד התייצבות השוליים. המרכז נשאר מעט רוטט ויתייצב בקירור.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים ומקררים במקרר כשעתיים, לפני שפורסים למנות.
בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 1 מתוך 7

ממיסים יחד שוקולד וחמאה על באן מרי או במיקרו.

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 2 מתוך 7

טורפים יחד ביצים וסוכר עד שהסוכר נמס והמסה מכפילה את נפחה.

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 3 מתוך 7

שופכים את תערובת השוקולד לביצים ומערבבים היטב.

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 4 מתוך 7

מנפים את הקמח מעל ומערבבים במינימום ההכרחי.

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 5 מתוך 7

מוסיפים את האגוזים ומערבבים להטמעה.

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 6 מתוך 7

אופים בתנור שחומם מראש ל-60 מעלות כ-20 דקות, עד התייצבות השוליים. המרכז נשאר מעט רוטט ויתייצב בקירור.

בראוניז שוקולד ואגוזי לוז

שלב 7 מתוך 7

מצננים ומקררים במקרר כשעתיים, לפני שפורסים למנות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בראוניז לפסח

    בראוניז לפסח

    60 דקות בינוני
  • בראוניז במבה נימוחים

    בראוניז במבה נימוחים

    40 דקות קל
  • בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    בראוניז עם פצפוצי שוקולד

    45 דקות בינוני
  • בראוניז

    בראוניז

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים