דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ברוסקטה שאריות פתיתים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ברוסקטה שאריות פתיתים

ברוסקטה שאריות פתיתים

(0)
30 דקות
קל
נשארו לכם פתיתים במקרר? זה הזמן להפוך אותם לקריספיים עם טופינג טעים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  שקית
פתיתים אפויים אורז אסם מבושלים
1 
ביצה
1  קוביה
טופו פרוס למלבנים
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל
4  כפות
רוטב סויה קלאסי אסם
2  כפות
אסם רוטב טריאקי
1  כפית
שום גבישי
1  כף
שמן שומשום
3  כפות
רוטב צ'ילי מתוק
1 
אבוקדו פרוס
1 
פלפל אדום חריף פרוס לטבעות
1  כפית
שומשום שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    מערבבים את הפתיתים עם הביצה ומשטחים בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה. לוחצים היטב ומעבירים בעדינות לתבנית רחבה עם נייר האפייה.
  • שלב 2

    30 דקות
    פורסים עם סכין למלבנים ומברישים בשמן את המלבנים. אופים בתנור על טורבו ב- 200 מעלות כ- 30 דקות עד שהמלבנים הופכים קריספיים , אפשר גם AIR FRY.
  • שלב 3

    3 דקות
    שמים במחבת את שמן השומשום וקוביות הטופו, מתבלים במלח ופלפל. צולים 3 דקות מכל צד ומוסיפים את הרטבים, עוטפים את קוביות הטופו ברטבים ומסירים מהאש.
  • שלב 4

    2 דקות
    מניחים על כל קובייה אבוקדו ומעל מלבן טופו שומשום שחור ופרוסת פלפל חריף.
ברוסקטה שאריות פתיתים

שלב 1 מתוך 4

מערבבים את הפתיתים עם הביצה ומשטחים בתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה. לוחצים היטב ומעבירים בעדינות לתבנית רחבה עם נייר האפייה.

ברוסקטה שאריות פתיתים

שלב 2 מתוך 4

פורסים עם סכין למלבנים ומברישים בשמן את המלבנים. אופים בתנור על טורבו ב- 200 מעלות כ- 30 דקות עד שהמלבנים הופכים קריספיים , אפשר גם AIR FRY.

ברוסקטה שאריות פתיתים

שלב 3 מתוך 4

שמים במחבת את שמן השומשום וקוביות הטופו, מתבלים במלח ופלפל. צולים 3 דקות מכל צד ומוסיפים את הרטבים, עוטפים את קוביות הטופו ברטבים ומסירים מהאש.

ברוסקטה שאריות פתיתים

שלב 4 מתוך 4

מניחים על כל קובייה אבוקדו ומעל מלבן טופו שומשום שחור ופרוסת פלפל חריף.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • טופו
  • פיוזן
  • חברים
  • בראנץ'
  • דל סוכר
  • מתאבנים
  • מתאבנים
  • ארוחה קלה
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה
  • מנה ראשונה
  • מנה עליונה
  • אוכל טבעוני
  • בישול במחבת
  • מתכונים קלים
  • פשטידות וקישים
  • מוקפצים ואסייתים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דואט איטלקי: פסטה שמנת, בטטה וברוסקטה

    דואט איטלקי: פסטה שמנת, בטטה וברוסקטה

    40 דקות בינוני
  • ברוסקטה קלאסית

    ברוסקטה קלאסית

    15 דקות קל
  • ברוסקטה עם עגבניות טריות

    ברוסקטה עם עגבניות טריות

    30 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים