דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
ברוסקטה קלאסית
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. ברוסקטה קלאסית

ברוסקטה קלאסית

(0)
15 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ברוסקטה, מנה איטלקית מופלאה פשוטה להכנה, כי מה שטוב לאיטלקים טוב גם לנו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
6  פרוסות
לחם עבות גדולות
2  שיני
שום
4 
עגבנייה גדולות ובשלות
10  עלים
בזיליקום
1  כפית
שמן זית
1  כפית
מלח (לא מלח דק!)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

15 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קולים את פרוסות הלחם עד שהן מזהיבות מבחוץ אבל נשארות רכות מבפנים (לכן חשוב שהן תהיינה עבות). אפשר לעשות את זה בטוסטר ואפשר על מחבת פסים.
  • שלב 2

    0 דקות
    משפשפים את צדן העליון של הפרוסות בשן שום, כל שן תספיק לשלוש פרוסות.
  • שלב 3

    0 דקות
    קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות (עם הקליפה). קוצצים גם את הבזיליקום, שמים בקערה, זורים מלח גס בנדיבות ומתבלים בהרבה שמן זית. מערבבים.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים כמה כפות גדושות של סלט העגבניות על כל פרוסה. מגישים עם סכין ומזלג (למרות שלגיטימי לאכול ברוסקטה גם בידיים).
ברוסקטה קלאסית

שלב 1 מתוך 4

קולים את פרוסות הלחם עד שהן מזהיבות מבחוץ אבל נשארות רכות מבפנים (לכן חשוב שהן תהיינה עבות). אפשר לעשות את זה בטוסטר ואפשר על מחבת פסים.

ברוסקטה קלאסית

שלב 2 מתוך 4

משפשפים את צדן העליון של הפרוסות בשן שום, כל שן תספיק לשלוש פרוסות.

ברוסקטה קלאסית

שלב 3 מתוך 4

קוצצים את העגבניות לקוביות קטנות (עם הקליפה). קוצצים גם את הבזיליקום, שמים בקערה, זורים מלח גס בנדיבות ומתבלים בהרבה שמן זית. מערבבים.

ברוסקטה קלאסית

שלב 4 מתוך 4

מניחים כמה כפות גדושות של סלט העגבניות על כל פרוסה. מגישים עם סכין ומזלג (למרות שלגיטימי לאכול ברוסקטה גם בידיים).

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ללא ביצים
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל צמחוני
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • דואט איטלקי: פסטה שמנת, בטטה וברוסקטה

    דואט איטלקי: פסטה שמנת, בטטה וברוסקטה

    40 דקות בינוני
  • ברוסקטה עם עגבניות טריות

    ברוסקטה עם עגבניות טריות

    30 דקות בינוני
  • ברוסקטה שאריות פתיתים

    ברוסקטה שאריות פתיתים

    30 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים