דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר בקר ביין אדום
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר בקר ביין אדום

בשר בקר ביין אדום

(1)
140 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: גאון צביה
בשר רך המתבשל בבישול איטי וארוך עם יין אדום, הסועדים יתעלפו מהניחוח ויתמוגגו מהטעם

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר חתוך לקוביות
2 
בצל קצוצים גס
10 
גזר חתוכים לעיגולים או רצועות
6 
שום כתושות גס
1  כוס
יין אדום
4  גבעולים
סלרי
0  לפי הטעם
פפריקה אדומה מתוקה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

140 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    לטגן את הבצל כ-10 דקות. לאחר מכן להוסיף את קוביות הבשר ולערבב מדי פעם בכדי שלא יישרף.
  • שלב 2

    50 דקות
    להוסיף מעט מים חמים ולבחוש מדי פעם. לבשל על אש בינונית כ- 50 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    להוסיף את התבלינים, את הגזר הפרוס, הסלרי, כוס היין ומעט מים (בגובה של הבשר והגזר).
  • שלב 4

    60 דקות
    לבשל עוד לפחות 60 דקות על אש קטנה, להוסיף מעט מים מדי פעם כדי שהבשר לא יתייבש.
  • שלב 5

    0 דקות
    אפשר להגיש עם אורז לבן.
בשר בקר ביין אדום

שלב 1 מתוך 5

לטגן את הבצל כ-10 דקות. לאחר מכן להוסיף את קוביות הבשר ולערבב מדי פעם בכדי שלא יישרף.

בשר בקר ביין אדום

שלב 2 מתוך 5

להוסיף מעט מים חמים ולבחוש מדי פעם. לבשל על אש בינונית כ- 50 דקות.

בשר בקר ביין אדום

שלב 3 מתוך 5

להוסיף את התבלינים, את הגזר הפרוס, הסלרי, כוס היין ומעט מים (בגובה של הבשר והגזר).

בשר בקר ביין אדום

שלב 4 מתוך 5

לבשל עוד לפחות 60 דקות על אש קטנה, להוסיף מעט מים מדי פעם כדי שהבשר לא יתייבש.

בשר בקר ביין אדום

שלב 5 מתוך 5

אפשר להגיש עם אורז לבן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא סויה
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • מנה שנייה
  • ללא לקטוז
  • ללא גלוטן
  • ללא ביצים
  • ללא גלוטן
  • ללא לקטוז
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים