דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בשר בקר בקדירת חרס
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בשר בקר בקדירת חרס

בשר בקר בקדירת חרס

(0)
440 דקות
קל
מתכונאי/ת: Yoel Lavian
תבשיל קדירה בסגנון יווני, עם בקר ללא שומן והמון תיבול שמוסיף. צולים בסבלנות כמה שעות בתנור ומקבלים בשר רך ונימוח

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
בשר בקר ללא שומן
1  ליטר
ציר בקר (אבקת תיבול בשר או עוף אסם)
4  שיני
שום כתושות
1  גבעול
סלרי קצוץ לקוביות
3 
גזר
5 
פלפל ירוק קלויים וקצוצים
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כף
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  עלים
עלה דפנה
1  כפית
מלח
0.5  כפית
פלפל
0  לפי הטעם
צ'ילי גרוס
1  כף
פטרוזיליה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

440 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקדירה גדולה מניחים את בשר הבקר יחד עם הציר, שום כתוש, פפריקה, מלח, פלפל, פלפלים קלויים קצוצים, צ'ילי, רוטב סויה, עלי דפנה, גזר ועשבי תיבול.
  • שלב 3

    30 דקות
    מניחים במרכז התנור, וצולים במשך 30 דקות.
  • שלב 4

    0 דקות
    לאחר מכן, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות.
  • שלב 5

    360 דקות
    ממשיכים לצלות במשך 360 דקות, עד שהבשר נהיה כל כך רך עד שהוא נמס. לשים לב לנוזלים, שזה לא יישאר יבש. בתיאבון!
בשר בקר בקדירת חרס

שלב 1 מתוך 5

מחממים תנור ל-200 מעלות.

בשר בקר בקדירת חרס

שלב 2 מתוך 5

בקדירה גדולה מניחים את בשר הבקר יחד עם הציר, שום כתוש, פפריקה, מלח, פלפל, פלפלים קלויים קצוצים, צ'ילי, רוטב סויה, עלי דפנה, גזר ועשבי תיבול.

בשר בקר בקדירת חרס

שלב 3 מתוך 5

מניחים במרכז התנור, וצולים במשך 30 דקות.

בשר בקר בקדירת חרס

שלב 4 מתוך 5

לאחר מכן, מנמיכים את טמפרטורת התנור ל-150 מעלות.

בשר בקר בקדירת חרס

שלב 5 מתוך 5

ממשיכים לצלות במשך 360 דקות, עד שהבשר נהיה כל כך רך עד שהוא נמס. לשים לב לנוזלים, שזה לא יישאר יבש. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 1

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
א אוסי

האם מכניסים את הקדירה לתנור עם מכסה?

מערכת בישולים

היי, כן, עם מכסה סגור. יום מקסים 😚

הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • ידידותי לקטו
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    קדירת בשר בקר עם ירקות שורש ביין אדום

    270 דקות בינוני
  • פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    פלוב - תבשיל אורז ובשר בשכבות

    120 דקות בינוני
  • לחמעג'ון - מאפה בשר

    לחמעג'ון - מאפה בשר

    120 דקות בינוני
  • קציצות בשר ופרסה

    קציצות בשר ופרסה

    60 דקות מאתגר

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים