דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חורשט סבזי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חורשט סבזי

חורשט סבזי

(1)
70 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: זהבה
מרק פרסי עם בשר והרבה ירק. מתכון מנצח לחורף

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  זר
פטרוזיליה
1  זר
כוסברה
1  זר
שמיר
1  חבילה
תבלין חילבה
5  עלים
סלרי
5  שיני
שום
1  קילוגרם
בשר בקר טרי או קפוא לקוביות
2 
בצל גדולים
1.5  כוסות
שעועית אדומה מושרת ללילה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל
0  לפי הטעם
כורכום
0  לפי הטעם
מרק טעם עוף ר.טבעיים
2 
לימון סחוטים למיץ
3 
לימון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

70 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    קוצצים את הבצל, מוסיפים לסיר גדול עם מעט שמן, מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר.
  • שלב 2

    0 דקות
    מטגנים טוב טוב, מוסיפים מים רותחים (כמעט חצי קומקום) ומביאים לרתיחה.
  • שלב 3

    60 דקות
    מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהבשר מתרכך מעט. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל עד שהיא מתרככת.
  • שלב 4

    0 דקות
    במחבת מטגנים את השום והירק עם מעט שמן לאחר ששטפנו טוב טוב וקצצנו.
  • שלב 5

    40 דקות
    מוסיפים את עשבי התיבול לסיר הבשר. מוסיפים לימון סחוט, לימון שחור פרסי ואת הירק שטיגנו. מוסיפים תבלינים: כורכום, פלפל שחור ומעט מרק עוף. מבשלים טוב טוב בערך 40 דקות, לבסוף ממליחים, טועמים ומתקנים תיבול. בתיאבון!
חורשט סבזי

שלב 1 מתוך 5

קוצצים את הבצל, מוסיפים לסיר גדול עם מעט שמן, מטגנים קלות ומוסיפים את הבשר.

חורשט סבזי

שלב 2 מתוך 5

מטגנים טוב טוב, מוסיפים מים רותחים (כמעט חצי קומקום) ומביאים לרתיחה.

חורשט סבזי

שלב 3 מתוך 5

מנמיכים להבה ומבשלים שעה עד שהבשר מתרכך מעט. מוסיפים את השעועית וממשיכים לבשל עד שהיא מתרככת.

חורשט סבזי

שלב 4 מתוך 5

במחבת מטגנים את השום והירק עם מעט שמן לאחר ששטפנו טוב טוב וקצצנו.

חורשט סבזי

שלב 5 מתוך 5

מוסיפים את עשבי התיבול לסיר הבשר. מוסיפים לימון סחוט, לימון שחור פרסי ואת הירק שטיגנו. מוסיפים תבלינים: כורכום, פלפל שחור ומעט מרק עוף. מבשלים טוב טוב בערך 40 דקות, לבסוף ממליחים, טועמים ומתקנים תיבול. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חורף
  • מרקים
  • קטניות
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

    חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

    170 דקות בינוני
  • מרק חורשט סבזי

    מרק חורשט סבזי

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים