דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אינס שילת ינאי
חורשט סבזי על שום מה? על שום מילים בשפה הפרסית שפירושן "תבשיל עשבים".

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  קילוגרם
בשר כתף (מספר 5) מס 5
4 
בצל חתוכים גס
2  זרי
פטרוזיליה קצוצים
2  זרי
כוסברה קצוצים
1  זר
בצל ירוק חתוך גס
5 
לימון
0.25  קילוגרם
שעועית אדומה שהושרתה לילה
250  מיליליטר
לימון
1  כף
כורכום
2  כפות
מלח
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מטגנים יחד פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק במעט שמן על חום נמוך.
  • שלב 2

    0 דקות
    כשמתחיל להשחיר, מכבים את האש.
  • שלב 3

    0 דקות
    בסיר גדול מטגנים בצל, ומוסיפים כורכום.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והבצל הירוק ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הבשר, שעועית, לימונים פרסיים ומיץ לימון סחוט.
  • שלב 5

    0 דקות
    מוסיפים מים, עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.
  • שלב 6

    150 דקות
    מוסיפים 2 כפות מלח, מנמיכים את האש ומבשלים כ-150 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    בודקים טעמים וכשהשעועית רכה ומוכנה לאכילה, מורידים מהאש.
  • שלב 8

    0 דקות
    טועמים ומתקנים תיבול.
חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 1 מתוך 8

מטגנים יחד פטרוזיליה, כוסברה ובצל ירוק במעט שמן על חום נמוך.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 2 מתוך 8

כשמתחיל להשחיר, מכבים את האש.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 3 מתוך 8

בסיר גדול מטגנים בצל, ומוסיפים כורכום.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 4 מתוך 8

מוסיפים פטרוזיליה, כוסברה והבצל הירוק ומטגנים 5 דק'. מוסיפים את הבשר, שעועית, לימונים פרסיים ומיץ לימון סחוט.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 5 מתוך 8

מוסיפים מים, עד כדי כיסוי ומביאים לרתיחה.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 6 מתוך 8

מוסיפים 2 כפות מלח, מנמיכים את האש ומבשלים כ-150 דקות.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 7 מתוך 8

בודקים טעמים וכשהשעועית רכה ומוכנה לאכילה, מורידים מהאש.

חורשט סבזי - תבשיל בשר פרסי

שלב 8 מתוך 8

טועמים ומתקנים תיבול.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חורף
  • חגיגה
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חורשט סבזי

    חורשט סבזי

    70 דקות בינוני
  • מרק חורשט סבזי

    מרק חורשט סבזי

    180 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים