דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חיתוכיות ריבה ופירורים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חיתוכיות ריבה ופירורים

חיתוכיות ריבה ופירורים

(0)
30 דקות
קל
מתכונאי/ת: קרן גליה
חיתוכיות ריבה, שתמיד כיף לאכול. נימוחות וטעימות, שהקפה הוא רק תירוץ לקחת מהן עוד

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
560  גרם
קמח לבן
1  שקית
אבקת אפייה
200  גרם
חמאה קרה, חתוכה לקוביות
0.25  כוס
מיץ תפוזים
100  גרם
סוכר לבן
1  כפית
סוכר וניל
2 
ביצה
0  לפי הטעם
ריבה
4  כפות
קמח לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מעבדים במעבד מזון את כל המצרכים, פרט לריבה ול-4 כפות הקמח הנוספות, עד לקבלת בצק.
  • שלב 2

    0 דקות
    משטחים בתבנית משומנת 3/4 מהבצק, ומורחים מעליו ריבה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים ליתרת הבצק את 4 כפות הקמח שנותרו, יוצרים פירורים ומפזרים על הריבה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות) לאפייה למשך 25 דקות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מצננים וחותכים לריבועים. בתיאבון!
חיתוכיות ריבה ופירורים

שלב 1 מתוך 5

מעבדים במעבד מזון את כל המצרכים, פרט לריבה ול-4 כפות הקמח הנוספות, עד לקבלת בצק.

חיתוכיות ריבה ופירורים

שלב 2 מתוך 5

משטחים בתבנית משומנת 3/4 מהבצק, ומורחים מעליו ריבה.

חיתוכיות ריבה ופירורים

שלב 3 מתוך 5

מוסיפים ליתרת הבצק את 4 כפות הקמח שנותרו, יוצרים פירורים ומפזרים על הריבה.

חיתוכיות ריבה ופירורים

שלב 4 מתוך 5

מכניסים לתנור שחומם לחום בינוני (180 מעלות) לאפייה למשך 25 דקות.

חיתוכיות ריבה ופירורים

שלב 5 מתוך 5

מצננים וחותכים לריבועים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגות
  • דל במלח

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חיתוכיות ריבה אליפות

    חיתוכיות ריבה אליפות

    40 דקות קל
  • חיתוכיות שוקולד צ'יפס

    חיתוכיות שוקולד צ'יפס

    40 דקות בינוני
  • חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    חיתוכיות עוגת גבינה ובייגלה

    60 דקות קל
  • חיתוכיות ריבה

    חיתוכיות ריבה

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים