דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חלה מתוקה ללא גלוטן
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חלה מתוקה ללא גלוטן

חלה מתוקה ללא גלוטן

(1)
165 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אימא ללא גלוטן
הנוסחה המנצחת לחלה מתוקה, רכה ואוורירית של אימא ללא גלוטן, שמכינים מתערובת להכנת מאפי שמרים ללא גלוטן. אין צורך במיקסר

רכיבים

מנות 1

המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
קמח שמרים ללא גלוטן 350 גרם (300 גרם)
1 
ביצה בגודל L בטמפרטורת החדר
20  גרם
שמרים יבשים
60  גרם
סוכר לבן
40  מיליליטר
שמן צמחי
180  מיליליטר
מים חמימים
0.5  כפית
מלח
40  גרם
קמח שמרים ללא גלוטן 350 גרם
1 
ביצה טרופה
2  כפות
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

165 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים עם כף/ מרית.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים בהדרגה את המים וכשהבצק מתגבש ונהיה דביק ממשיכים לעבד עם היד בתנועות סיבוביות, דומה לאיך שלשים בשר לקציצות. לקראת הסוף מוסיפים את המלח ולשים עוד קצת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי בתנור שחומם ל-50 מעלות. הבצק אמור להכפיל את נפחו.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים את הבצק ומחממים את התנור ל-180 מעלות.
  • שלב 5

    0 דקות
    מקמחים משטח ולשים את הבצק ממש מעט ומחלקים ל-3 או 4 או 5 רצועות, תלוי בצורת הקליעה שברצונכם לעשות. הכל עובד.
  • שלב 6

    0 דקות
    מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.
  • שלב 7

    30 דקות
    אופים 30-35 דקות עד שהחלה מזהיבה.
חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 1 מתוך 7

שמים בקערה את הקמח, הסוכר והשמרים ומערבבים. מוסיפים את השמן והביצה ומערבבים עם כף/ מרית.

חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים בהדרגה את המים וכשהבצק מתגבש ונהיה דביק ממשיכים לעבד עם היד בתנועות סיבוביות, דומה לאיך שלשים בשר לקציצות. לקראת הסוף מוסיפים את המלח ולשים עוד קצת.

חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 3 מתוך 7

מכסים במגבת ומתפיחים שעה וחצי בתנור שחומם ל-50 מעלות. הבצק אמור להכפיל את נפחו.

חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 4 מתוך 7

מוציאים את הבצק ומחממים את התנור ל-180 מעלות.

חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 5 מתוך 7

מקמחים משטח ולשים את הבצק ממש מעט ומחלקים ל-3 או 4 או 5 רצועות, תלוי בצורת הקליעה שברצונכם לעשות. הכל עובד.

חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 6 מתוך 7

מורחים בביצה טרופה ומפזרים שומשום מעל.

חלה מתוקה ללא גלוטן

שלב 7 מתוך 7

אופים 30-35 דקות עד שהחלה מזהיבה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חלה צבעונית

    חלה צבעונית

    50 דקות בינוני
  • חלה מתוקה בקליעה של ארבע

    חלה מתוקה בקליעה של ארבע

    180 דקות בינוני
  • חלה אלוהית לשבת

    חלה אלוהית לשבת

    60 דקות בינוני
  • חלה לשבת

    חלה לשבת

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים