דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
חלות מלוחות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. חלות מלוחות

חלות מלוחות

(0)
170 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: Ohad Cohen
כי זאת לא שבת בלי חלה לטבול במטבוחה או לנגב איתה שקשוקה.

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח שמרים אסם 1 ק"ג אסם
1  כף
מלח
2 
ביצה
0.33  כוס
חלב
0.33  כוס
סוכר לבן
3  כפות
שומשום לציפוי
0.5  כפית
מלח לציפוי
1 
ביצה טרופה להברשה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

170 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה (במיקסר עם וו לישה או ביד) את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעה וחצי. מוצאים את הבצק ומקמחים.
  • שלב 2

    0 דקות
    פורסים את הבצק על משטח חלק ומחלקים אותו ל-3 חלקים.
  • שלב 3

    0 דקות
    כל חלק מחלקים לשני חלקים.
  • שלב 4

    0 דקות
    יוצרים מהבצק צמות לשתי חלות ומכסים שוב במגבת לשעה תפיחה.
  • שלב 5

    0 דקות
    מסדרים את החלות על נייר אפיה בתבנית, מברישים בביצה טרופה, מפזרים עליהם שומשום ומלח גרוס ומכנסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות לכחצי שעה. בתיאבון.
חלות מלוחות

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה (במיקסר עם וו לישה או ביד) את כל חומרי הבצק לתערובת אחידה ומכסים במגבת לשעה וחצי. מוצאים את הבצק ומקמחים.

חלות מלוחות

שלב 2 מתוך 5

פורסים את הבצק על משטח חלק ומחלקים אותו ל-3 חלקים.

חלות מלוחות

שלב 3 מתוך 5

כל חלק מחלקים לשני חלקים.

חלות מלוחות

שלב 4 מתוך 5

יוצרים מהבצק צמות לשתי חלות ומכסים שוב במגבת לשעה תפיחה.

חלות מלוחות

שלב 5 מתוך 5

מסדרים את החלות על נייר אפיה בתבנית, מברישים בביצה טרופה, מפזרים עליהם שומשום ומלח גרוס ומכנסים לתנור שחומם לחום של 190 מעלות לכחצי שעה. בתיאבון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • חגיגה
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מקור החלבון
  • מתכונים לשבת
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • חלות גדולות ומתוקות לשבת

    חלות גדולות ומתוקות לשבת

    90 דקות בינוני
  • חלות לשבת

    חלות לשבת

    בינוני
  • חלות לשבת

    חלות לשבת

    65 דקות בינוני
  • חלות אווריריות

    חלות אווריריות

    240 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים