דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טארט שוקולד ללא אפייה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טארט שוקולד ללא אפייה

טארט שוקולד ללא אפייה

(0)
80 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
טארט משובח של ריקי ברוך עם פתי בר 50% דגנים מלאים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
פתיבר קלאסי
100  גרם
חמאה
1  כף
דבש
200  מיליליטר
שמנת מתוקה
1  כפית
תמצית וניל
100  גרם
שוקולד מריר
100  גרם
שוקולד חלב
1  מיכל
שמנת מתוקה
1  כף
סוכר לבן
0  לפי הטעם
שוקולד חלב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

80 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    במעבד מזון מעבדים יחד את הביסקוויטים, החמאה והדבש (תוספת הדבש מעניקה לקלתית מרקם מיוחד וטעם משובח).
  • שלב 2

    60 דקות
    מעבירים לתבנית טארט מלבנית או עגולה מכניסים למקפיא לשעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה ותמצית הווניל.
  • שלב 4

    0 דקות
    מסירים מהכיריים קצת לפני הרתיחה ושוברים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב.
  • שלב 5

    20 דקות
    מערבבים עד יצירת קרם חלק ומניחים בצד 20 דקות, כדי לעבות את הגנאש.
  • שלב 6

    0 דקות
    מוציאים את קלתית הביסקוויטים מהמקפיא.
  • שלב 7

    0 דקות
    יוצקים את הגנאש ומכניסים למקרר למספר שעות או ללילה. יש לכסות בזהירות שלא יהיה מגע עם הקרם.
  • שלב 8

    0 דקות
    חצי שעה לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עורמים אותה מעל לגאנש ומקשטים בשוקולד.
טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 1 מתוך 8

במעבד מזון מעבדים יחד את הביסקוויטים, החמאה והדבש (תוספת הדבש מעניקה לקלתית מרקם מיוחד וטעם משובח).

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 2 מתוך 8

מעבירים לתבנית טארט מלבנית או עגולה מכניסים למקפיא לשעה.

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 3 מתוך 8

מחממים בסיר קטן את השמנת המתוקה ותמצית הווניל.

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 4 מתוך 8

מסירים מהכיריים קצת לפני הרתיחה ושוברים פנימה את השוקולד המריר ושוקולד החלב.

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 5 מתוך 8

מערבבים עד יצירת קרם חלק ומניחים בצד 20 דקות, כדי לעבות את הגנאש.

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 6 מתוך 8

מוציאים את קלתית הביסקוויטים מהמקפיא.

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 7 מתוך 8

יוצקים את הגנאש ומכניסים למקרר למספר שעות או ללילה. יש לכסות בזהירות שלא יהיה מגע עם הקרם.

טארט שוקולד ללא אפייה

שלב 8 מתוך 8

חצי שעה לפני ההגשה מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר, עורמים אותה מעל לגאנש ומקשטים בשוקולד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • חגיגה
  • עוגות
  • דל במלח
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טארט מעמול תפוחים ותמרים

    טארט מעמול תפוחים ותמרים

    בינוני
  • טארט טריקולד פתיבר

    טארט טריקולד פתיבר

    120 דקות בינוני
  • טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

    60 דקות קל
  • האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים