דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

(1)
60 דקות
קל
מתכונאי/ת: אלונה זוהר
הטארט הזה משלב בתוכו בצק מעולה, נוטלה ממכרת והפתעה - גבינת ריקוטה שהופכת אותו להצלחה

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
200  גרם
חמאה
0.5  כוס
סוכר לבן (100 גרם)
2  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג + 2 כפות (300 גרם)
1 
ביצה
2  חבילות
גבינת ריקוטה (500 גרם)
1  צנצנת
ממרח אגוזי לוז (קטנה)
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    5 דקות
    להכנת הקלתית - שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והביצה, ומעבדים עד שאין גושים של חמאה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח, ומעבדים הכל יחד עד איחוד.
  • שלב 3

    10 דקות
    מרדדים את הקלתית בעזרת מערוך על משטח מקומח, ומרפדים איתה את תבנית הפאי (תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ).
  • שלב 4

    0 דקות
    מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
  • שלב 5

    5 דקות
    להכנת המלית - מערבבים בקערה את הריקוטה עם הנוטלה עד איחוד מושלם (רצוי בעזרת מטרפה).
  • שלב 6

    30 דקות
    יוצקים את המלית בתוך הקלתית, ואופים כ-30 דקות.
  • שלב 7

    0 דקות
    מצננים היטב. רצוי לקרר את הטארט שעתיים-שלוש לפני אכילתו. בתיאבון!
טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 1 מתוך 7

להכנת הקלתית - שמים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה, הסוכר והביצה, ומעבדים עד שאין גושים של חמאה.

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 2 מתוך 7

מוסיפים את הקמח, ומעבדים הכל יחד עד איחוד.

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 3 מתוך 7

מרדדים את הקלתית בעזרת מערוך על משטח מקומח, ומרפדים איתה את תבנית הפאי (תבנית פאי בקוטר 26 ס"מ).

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 4 מתוך 7

מחממים תנור לחום של 180 מעלות.

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 5 מתוך 7

להכנת המלית - מערבבים בקערה את הריקוטה עם הנוטלה עד איחוד מושלם (רצוי בעזרת מטרפה).

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 6 מתוך 7

יוצקים את המלית בתוך הקלתית, ואופים כ-30 דקות.

טארט שוקולד מ-6 מרכיבים בלבד!

שלב 7 מתוך 7

מצננים היטב. רצוי לקרר את הטארט שעתיים-שלוש לפני אכילתו. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • אביב
  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת
  • מתכוני קינוחים
  • אוכל למסיבת ילדים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טארט מעמול תפוחים ותמרים

    טארט מעמול תפוחים ותמרים

    בינוני
  • טארט טריקולד פתיבר

    טארט טריקולד פתיבר

    120 דקות בינוני
  • האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    האלגנטית: טארט וניל ופירות סגולים

    קל
  • טארט שוקולד ללא אפייה

    טארט שוקולד ללא אפייה

    80 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים