דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורט עקיצת הדבורה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורט עקיצת הדבורה

טורט עקיצת הדבורה

(0)
180 דקות
מאתגר
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
חגיגת טעמים בעוגה אחת: עוגה גבוהה ומרשימה על בסיס בצק בריוש עם קרם וניל וציפוי קראנצ'י של נוגטין שקדים

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
0.5  כוס
חלב
25  גרם
שמרים
5 
ביצה
10  גרם
מלח
50  גרם
סוכר לבן
500  גרם
קמח לבן
250  גרם
חמאה
1  מיכל
שמנת מתוקה
1.25  כוסות
חלב
1  חבילה
פודינג אינסטנט בטעם וניל
2 
חלמון
2  כפות
דבש
1.5  כוסות
שקדים פרוסים
2  כפות
סוכר לבן
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

180 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    הכנת הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את החלב והשמרים ומוסיפים מעל את הקמח.
  • שלב 2

    0 דקות
    בקערה נפרדת, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית, ביצים, מלח וסוכר. מוסיפים לקמח, לשים 5 דקות במהירות איטית.
  • שלב 3

    0 דקות
    מגבירים את מהירות המערבל ולשים 3 דקות במהירות בינונית.
  • שלב 4

    0 דקות
    מיד לאחר מכן מוסיפים את החמאה החתוכה לקוביות קטנות ומערבבים במהירות בינונית עד שהחמאה נבלעת בבצק ומתקבל בצק בעל מרקם חלק. הבצק אמור להיות מעט דביק בגמר הלישה.
  • שלב 5

    0 דקות
    עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כ-60 דקות בטמפרטורת החדר, או עד אשר הבצק מכפיל את נפחו.
  • שלב 6

    0 דקות
    פותחים את הניילון הנצמד ובעזרת כפות ידיים פתוחות מרדדים אותו שנית ומוציאים את כל האוויר מהבצק. עוטפים בניילון נצמד שנית ומכניסים למקרר למשך 3-4 שעות, או ללילה על מנת לעבוד עם הבצק ביום המחרת.
  • שלב 7

    0 דקות
    הכנת נוגטין שקדים: מחממים מעט את הדבש. מערבבים את כל מצרכי הנוגטין בקערה עד שכל השקדים מצופים בתערובת החלבונים, הדבש והסוכר.
  • שלב 8

    0 דקות
    מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • שלב 9

    0 דקות
    מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ, מפזרים את נוגטין השקדים, מתפיחים 30 דקות.
  • שלב 10

    0 דקות
    מסדרים בתבנית (המתכון מתאים לתבנית בקוטר 26 או ל- 3 מלבניות באורך 30 ס"מ רוחב 8 ס"מ) ואופים כ-15 דקות.
  • שלב 11

    0 דקות
    הכנת הקרם: מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה והחלב ומיד לפני תחילת ההקצפה, מוסיפים את האינסטנט פודינג. מתחילים להקציף במהירות בינונית במשך 3 דקות עד קבלת קצף יציב.
  • שלב 12

    0 דקות
    הרכבת העוגה: חוצים את העוגה שאפינו ל-2 (לאחר שציננו).
  • שלב 13

    0 דקות
    מזלפים את קרם הווניל שהקצפנו על בסיס העוגה, מכסים את הקרם בחצי העוגה עם הנוגטין שקדים.
  • שלב 14

    0 דקות
    בוזקים אבקת סוכר ומקררים.
טורט עקיצת הדבורה

שלב 1 מתוך 14

הכנת הבצק: מערבבים בקערת המיקסר את החלב והשמרים ומוסיפים מעל את הקמח.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 2 מתוך 14

בקערה נפרדת, מערבבים בעזרת מטרפה ידנית, ביצים, מלח וסוכר. מוסיפים לקמח, לשים 5 דקות במהירות איטית.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 3 מתוך 14

מגבירים את מהירות המערבל ולשים 3 דקות במהירות בינונית.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 4 מתוך 14

מיד לאחר מכן מוסיפים את החמאה החתוכה לקוביות קטנות ומערבבים במהירות בינונית עד שהחמאה נבלעת בבצק ומתקבל בצק בעל מרקם חלק. הבצק אמור להיות מעט דביק בגמר הלישה.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 5 מתוך 14

עוטפים בניילון נצמד ומתפיחים כ-60 דקות בטמפרטורת החדר, או עד אשר הבצק מכפיל את נפחו.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 6 מתוך 14

פותחים את הניילון הנצמד ובעזרת כפות ידיים פתוחות מרדדים אותו שנית ומוציאים את כל האוויר מהבצק. עוטפים בניילון נצמד שנית ומכניסים למקרר למשך 3-4 שעות, או ללילה על מנת לעבוד עם הבצק ביום המחרת.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 7 מתוך 14

הכנת נוגטין שקדים: מחממים מעט את הדבש. מערבבים את כל מצרכי הנוגטין בקערה עד שכל השקדים מצופים בתערובת החלבונים, הדבש והסוכר.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 8 מתוך 14

מחממים תנור ל-180 מעלות.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 9 מתוך 14

מרדדים את הבצק לעובי 1 ס"מ, מפזרים את נוגטין השקדים, מתפיחים 30 דקות.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 10 מתוך 14

מסדרים בתבנית (המתכון מתאים לתבנית בקוטר 26 או ל- 3 מלבניות באורך 30 ס"מ רוחב 8 ס"מ) ואופים כ-15 דקות.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 11 מתוך 14

הכנת הקרם: מכניסים לקערת המיקסר את השמנת המתוקה והחלב ומיד לפני תחילת ההקצפה, מוסיפים את האינסטנט פודינג. מתחילים להקציף במהירות בינונית במשך 3 דקות עד קבלת קצף יציב.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 12 מתוך 14

הרכבת העוגה: חוצים את העוגה שאפינו ל-2 (לאחר שציננו).

טורט עקיצת הדבורה

שלב 13 מתוך 14

מזלפים את קרם הווניל שהקצפנו על בסיס העוגה, מכסים את הקרם בחצי העוגה עם הנוגטין שקדים.

טורט עקיצת הדבורה

שלב 14 מתוך 14

בוזקים אבקת סוכר ומקררים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חגיגה
  • עוגות
  • יום הולדת

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • עוגת טורט מדהימה ורכה

    עוגת טורט מדהימה ורכה

    40 דקות בינוני
  • זאכר טורט

    זאכר טורט

    70 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים