דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
טורטייה קריספית במילוי בשר
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. טורטייה קריספית במילוי בשר

טורטייה קריספית במילוי בשר

(0)
20 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
אפויה בתנור ופריכה במיוחד. בשילוב רטבים עם העניבה הירוקה לשקיפות מלאה של הרכיבים, ללא חומרים משמרים, ללא צבעי מאכל

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  חבילה
טורטיות
500  גרם
בשר בקר
0.25  כוס
שמן צמחי
2 
בצל קצוצים
1.5  כפיות
כמון טחון
1  כפית
פפריקה אדומה מתוקה
1  כפית
מלח
1  כפית
פלפל שחור
1  כוס
אסם רוטב טריאקי
1  כוס
רוטב ברביקיו 290 מ"ל
0.5  חבילה
פירורי לחם פירורית זהב
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

20 דקות
  • שלב 1

    10 דקות
    מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים. מוסיפים את התבלינים.
  • שלב 2

    10 דקות
    ממלאים את הטורטיות בתערובת הבשר ומגלגלים.
  • שלב 3

    10 דקות
    מצפים ברוטב ברביקיו וטריאקי. טובלים בפירורית זהב.
  • שלב 4

    16 דקות
    אופים בחום של 180 מעלות עד הזהבה ופריכות. ניתן גם לטגן אם רוצים בשמן עמוק.
טורטייה קריספית במילוי בשר

שלב 1 מתוך 4

מטגנים את הבצל. מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב כדי שלא יהיו גושים. מוסיפים את התבלינים.

טורטייה קריספית במילוי בשר

שלב 2 מתוך 4

ממלאים את הטורטיות בתערובת הבשר ומגלגלים.

טורטייה קריספית במילוי בשר

שלב 3 מתוך 4

מצפים ברוטב ברביקיו וטריאקי. טובלים בפירורית זהב.

טורטייה קריספית במילוי בשר

שלב 4 מתוך 4

אופים בחום של 180 מעלות עד הזהבה ופריכות. ניתן גם לטגן אם רוצים בשמן עמוק.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • בשר
  • חברים
  • בראנץ'
  • מהתנור
  • ארוחת ערב
  • אמצע שבוע
  • פינגר פוד
  • מנה עיקרית
  • מנה ראשונה
  • מוצרי מאפה
  • מנה עליונה
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים קלים
  • אוכל מזרח תיכוני
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • טורטייה במילוי בשר

    טורטייה במילוי בשר

    45 דקות בינוני
  • גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    גביעי טורטייה אפויים במילוי חזה עוף וגוואקמולה

    50 דקות בינוני
  • רול טורטייה עם סלמון ואגס

    רול טורטייה עם סלמון ואגס

    15 דקות בינוני
  • טורטייה עם ביצה קשה וטחינה

    טורטייה עם ביצה קשה וטחינה

    10 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים