דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
כעכי גבינה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. כעכי גבינה

כעכי גבינה

(0)
120 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: שמוליק לוי
במקום לקנות בסופר בואו להכין כעכים ביתיים, עם בצק עשיר בגבינות וריח משגע

רכיבים

מנות 24

המתכון הזה נוצר עבור 24 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
120  גרם
חמאה רכה
1  כוס
קמח לבן
100  גרם
גבינה צהובה מגוררת
100  גרם
גבינת פטה / בולגרית מגוררת
0.5  כפית
אבקת שום
0.25  כפית
מרק בצל ר.טבעיים 220 ג'
0.25  כפית
אורגנו
0.25  כפית
רוזמרין
3  כפות
מים
1 
ביצה טרופה
4  כפות
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

120 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את החמאה, הקמח, הגבינות והתבלינים, מוסיפים את המים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים אותו ל-24 פרוסות שוות. מאחסנים את הפרוסות במקרר במשך 60 דקות .
  • שלב 3

    0 דקות
    מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מפתלים כל "נחש" לצורת טבעת ומניחים את הכעכים באופן מרווח.
  • שלב 5

    0 דקות
    מברישים בביצה הטרופה ומפזרים עליהם שומשום.
  • שלב 6

    0 דקות
    אופים כ-15 דקות או עד שהכעכים זהובים.
כעכי גבינה

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את החמאה, הקמח, הגבינות והתבלינים, מוסיפים את המים ולשים עד שמתקבל בצק אחיד.

כעכי גבינה

שלב 2 מתוך 6

מגלגלים את הבצק לגליל ארוך וחותכים אותו ל-24 פרוסות שוות. מאחסנים את הפרוסות במקרר במשך 60 דקות .

כעכי גבינה

שלב 3 מתוך 6

מרפדים תבנית בנייר אפייה ומחממים את התנור לחום של 200 מעלות.

כעכי גבינה

שלב 4 מתוך 6

מפתלים כל "נחש" לצורת טבעת ומניחים את הכעכים באופן מרווח.

כעכי גבינה

שלב 5 מתוך 6

מברישים בביצה הטרופה ומפזרים עליהם שומשום.

כעכי גבינה

שלב 6 מתוך 6

אופים כ-15 דקות או עד שהכעכים זהובים.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כעכי גבינה לשבועות

    כעכי גבינה לשבועות

    120 דקות בינוני
  • כעכים מלוחים עם שומשום

    כעכים מלוחים עם שומשום

    120 דקות בינוני
  • כעכים מלוחים עם שומשום

    כעכים מלוחים עם שומשום

    65 דקות קל
  • ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

    ביסקוצ'וס - כעכים מזרחיים

    65 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים