דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בטטה בציפוי פריך
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בטטה בציפוי פריך

לביבות בטטה בציפוי פריך

(0)
60 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הלנה
לביבות בטטה רכות, מטוגנות במעטה פירורי פנקו פריך, מוגשים עם רוטב שמנת חמוצה ועירית, מעדן נהדר לחנוכה ובכלל

רכיבים

מנות 8

המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3 
בטטה גדולות
1  כף
מלח
1.5  כוסות
קמח לבן
0.25  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
4  כפיות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
1  כף
סירופ מייפל
0  לפי הטעם
מלח
1  גביע
שמנת חמוצה
0  לפי הטעם
מלח
0.5  כפית
עירית קצוצה
1.75  כוסות
קמח לבן
2  כוסות
פירורי לחם פירורית זהב
1 
ביצה
0  לפי הטעם
מלח
0  לפי הטעם
פלפל שחור
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

60 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים את כל הרכיבים יחד ויוצרים לביבות קטנות.
  • שלב 2

    0 דקות
    לטיגון הלביבות, מניחים את הקמח בצלחת ואת פרורי הפנקו בצלחת נפרדת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מערבבים את הביצה בקערה נפרדת, ומוסיפים קורט מלח וקורט פלפל שחור.
  • שלב 4

    0 דקות
    מקמחים את הלביבות, טובלים בביצה ומצפים בפירורי הפנקו.
  • שלב 5

    0 דקות
    מטגנים במחבת או בצ'יפסר. יש לוודא שהשמן רותח. צבע הלביבה צריך להיות "חום שזוף" ולא בהיר.
  • שלב 6

    0 דקות
    להכנת מטבל שמנת חמוצה ועירית: מערבבים את החומרים למטבל אחיד ומגישים לצד הלביבות.
לביבות בטטה בציפוי פריך

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את כל הרכיבים יחד ויוצרים לביבות קטנות.

לביבות בטטה בציפוי פריך

שלב 2 מתוך 6

לטיגון הלביבות, מניחים את הקמח בצלחת ואת פרורי הפנקו בצלחת נפרדת.

לביבות בטטה בציפוי פריך

שלב 3 מתוך 6

מערבבים את הביצה בקערה נפרדת, ומוסיפים קורט מלח וקורט פלפל שחור.

לביבות בטטה בציפוי פריך

שלב 4 מתוך 6

מקמחים את הלביבות, טובלים בביצה ומצפים בפירורי הפנקו.

לביבות בטטה בציפוי פריך

שלב 5 מתוך 6

מטגנים במחבת או בצ'יפסר. יש לוודא שהשמן רותח. צבע הלביבה צריך להיות "חום שזוף" ולא בהיר.

לביבות בטטה בציפוי פריך

שלב 6 מתוך 6

להכנת מטבל שמנת חמוצה ועירית: מערבבים את החומרים למטבל אחיד ומגישים לצד הלביבות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • טאפסים
  • תוספות
  • דל סוכר
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים