דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
לביבות בננה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. לביבות בננה

לביבות בננה

(0)
45 דקות
קל
מתכונאי/ת: ענת ראובני
לארוחת בוקר או ערב מתוקות, כקינוח או כחטיף - לביבות בננה מתוקות וטעימות. אפשר להגיש עם אבקת סוכר, קנמון וסירופ מייפל

רכיבים

מנות 20

המתכון הזה נוצר עבור 20 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1 
ביצה גדולה
2 
בננה בשלות
750  מיליליטר
חלב
0.5  כפית
תמצית וניל
500  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כפית
אבקת אפייה
3  כפות
סוכר לבן
0.5  כפית
פלפל אנגלי טחון
3  כוסות
שמן קנולה לטיגון עמוק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

45 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    שמים את כל החומרים מלבד השמן בקערת מעבד מזון או בלנדר, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה במרקם כמו של קרם: לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי. אם יש צורך לדלל בטיפה נוספת של חלב, מדללים.
  • שלב 2

    0 דקות
    מניחים בצד למשך רבע שעה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם, מכניסים כף גדושה מהבלילה לתוך השמן, מטגנים כשלוש-ארבע דקות עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן, ובוזקים מלמעלה אבקת סוכר.
לביבות בננה

שלב 1 מתוך 3

שמים את כל החומרים מלבד השמן בקערת מעבד מזון או בלנדר, ומערבבים עד לקבלת בלילה חלקה במרקם כמו של קרם: לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי. אם יש צורך לדלל בטיפה נוספת של חלב, מדללים.

לביבות בננה

שלב 2 מתוך 3

מניחים בצד למשך רבע שעה.

לביבות בננה

שלב 3 מתוך 3

מחממים שמן לטיגון עמוק. כשהשמן חם, מכניסים כף גדושה מהבלילה לתוך השמן, מטגנים כשלוש-ארבע דקות עד שהלביבה מזהיבה. מוציאים בכף מחוררת לצלחת מרופדת במגבת נייר לספיגת עודפי השמן, ובוזקים מלמעלה אבקת סוכר.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • טאפסים
  • מתאבנים
  • ארוחת ערב
  • ארוחת בוקר
  • מנה ראשונה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    לביבות תפוחי אדמה בשדרוג טעמים

    30 דקות קל
  • לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    לביבות כרובית ותפוחי אדמה בתנור

    45 דקות קל
  • לביבות קמח מצה

    לביבות קמח מצה

    45 דקות קל
  • לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    לביבות פתיתים וגבינה בתנור

    35 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים