דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
מברושה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. מברושה

מברושה

(0)
90 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: אוסנת
מאפה מתוק שהגיע מצפון אפריקה. מאוד פשוט להכנה, נשמר המון זמן במקרר ומעולה לקפה

רכיבים

מנות 36

המתכון הזה נוצר עבור 36 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
4 
ביצה
1  כוס
חלב
0.5  כוס
שמן קנולה
0.5  חבילה
מרגרינה
3  כפיות
תמצית וניל
3  כפיות
אבקת אפייה
1  כף
קליפת תפוז
1  כוס
סוכר לבן
1  כף
קינמון טחון
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

90 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    לחמם תנור ל150-180 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להמיס את המרגרינה במיקרוגל.
  • שלב 3

    0 דקות
    לשים בתוך קערה את המרגרינה ואת כול החומרים הנוזליים ואת גרידת התפוז או גרידת לימון.
  • שלב 4

    0 דקות
    להוסיף קמח לפי כמה שנכנס עד שיוצא בצק רך ולא דביק.
  • שלב 5

    0 דקות
    לחלק את הבצק ל2 חלקים.
  • שלב 6

    0 דקות
    חלק אחד לפרוס על תבנית.
  • שלב 7

    0 דקות
    חלק שני של הבצק להוסיף קמח שיהיה קשיח.
  • שלב 8

    0 דקות
    חוזרים לבצק שפרוס בתבנית: מורחים ריבת תות על הבצק.
  • שלב 9

    0 דקות
    את הבצק הקשיח מגרדים על הריבה.
  • שלב 10

    0 דקות
    להכניס לתנור למשך 50 דקות עד להיווצרות בצק זהבהב.
  • שלב 11

    5 דקות
    לחתוך לקוביות ולהגיש. ניתן להמיר את קליפת התפוז בלימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
מברושה

שלב 1 מתוך 11

לחמם תנור ל150-180 מעלות.

מברושה

שלב 2 מתוך 11

להמיס את המרגרינה במיקרוגל.

מברושה

שלב 3 מתוך 11

לשים בתוך קערה את המרגרינה ואת כול החומרים הנוזליים ואת גרידת התפוז או גרידת לימון.

מברושה

שלב 4 מתוך 11

להוסיף קמח לפי כמה שנכנס עד שיוצא בצק רך ולא דביק.

מברושה

שלב 5 מתוך 11

לחלק את הבצק ל2 חלקים.

מברושה

שלב 6 מתוך 11

חלק אחד לפרוס על תבנית.

מברושה

שלב 7 מתוך 11

חלק שני של הבצק להוסיף קמח שיהיה קשיח.

מברושה

שלב 8 מתוך 11

חוזרים לבצק שפרוס בתבנית: מורחים ריבת תות על הבצק.

מברושה

שלב 9 מתוך 11

את הבצק הקשיח מגרדים על הריבה.

מברושה

שלב 10 מתוך 11

להכניס לתנור למשך 50 דקות עד להיווצרות בצק זהבהב.

מברושה

שלב 11 מתוך 11

לחתוך לקוביות ולהגיש. ניתן להמיר את קליפת התפוז בלימון, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • קיץ
  • עוגות
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • עוגיות
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אחר הצהריים
  • אוכל מרוקאי
  • אוכל צמחוני
  • מתכונים לשבת
  • מתכוני קינוחים
  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים