דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
משולשי בצק מתוקים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. משולשי בצק מתוקים

משולשי בצק מתוקים

(0)
40 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: הלנה
משולשים מתוקים מתוקים מבצק פילו מלאים בכל טוב וגם אגוזים

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1.5  ליטר
מים
250  גרם
סוכר לבן
1  מקל
תמצית וניל
3  טיפות
מי ורדים
15 
בצק פילו
100  גרם
חמאה מומסת
300  גרם
אגוזי מלך
2  כפות
פירורי לחם פירורית זהב
100  גרם
סוכר לבן
1  כפית
קינמון טחון
0.25  כוס
ברנדי / קוניאק
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

40 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים את התנור ל-200 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים את כל המרכיבים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ סמיך.(ניתן להכין את הסירופ מראש).
  • שלב 3

    0 דקות
    טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים. מוסיפים פירורי לחם, סוכר, קינמון וברנדי ומעבדים לתערובת אחידה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מורחים בחמאה את דפי הפילו וחתוכים לרצועות ברוחב 8 ס"מ ובאורך 30 ס"מ. מניחים בקצה כף ממלית האגוזים ומקפלים למשולש. מורחים את קצה הבצק בחמאה ומהדקים למשולש. מברישים בחמאה ומקפלים שוב למשולש עד שנוצר משולש אחד מרצועה אחת של בצק.
  • שלב 5

    15 דקות
    מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.
  • שלב 6

    0 דקות
    יוצקים את הסירופ הקר על משולשי הבצק החמים ומניחים לו להיספג לפני ההגשה.
משולשי בצק מתוקים

שלב 1 מתוך 6

מחממים את התנור ל-200 מעלות.

משולשי בצק מתוקים

שלב 2 מתוך 6

מחממים את כל המרכיבים, עד שהסוכר נמס ומתקבל סירופ סמיך.(ניתן להכין את הסירופ מראש).

משולשי בצק מתוקים

שלב 3 מתוך 6

טוחנים גס במעבד מזון את האגוזים. מוסיפים פירורי לחם, סוכר, קינמון וברנדי ומעבדים לתערובת אחידה.

משולשי בצק מתוקים

שלב 4 מתוך 6

מורחים בחמאה את דפי הפילו וחתוכים לרצועות ברוחב 8 ס"מ ובאורך 30 ס"מ. מניחים בקצה כף ממלית האגוזים ומקפלים למשולש. מורחים את קצה הבצק בחמאה ומהדקים למשולש. מברישים בחמאה ומקפלים שוב למשולש עד שנוצר משולש אחד מרצועה אחת של בצק.

משולשי בצק מתוקים

שלב 5 מתוך 6

מעבירים לתבנית אפייה משומנת ואופים 15 דקות עד להזהבה ומצננים.

משולשי בצק מתוקים

שלב 6 מתוך 6

יוצקים את הסירופ הקר על משולשי הבצק החמים ומניחים לו להיספג לפני ההגשה.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • כריכי גבינה חתוכים למשולשים

    כריכי גבינה חתוכים למשולשים

    10 דקות קל
  • משולשי פסטו או זיתים אישיים

    משולשי פסטו או זיתים אישיים

    30 דקות קל
  • משולשי פילו במילוי דג ופטריות

    משולשי פילו במילוי דג ופטריות

    45 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים