המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את כל מרכיבי הרוטב – טריאקי, טחינה, שמן שומשום, שומשום, מים, חומץ אורז וכפית מלח, ושמים בצד.
מוזגים שמן למחבת גדולה ומטגנים על חום נמוך את הג׳ינג׳ר, שום ובצל ירוק הקצוצים עד להזהבה קלה.
מוסיפים את הבשר הטחון, מפוררים היטב כדי להימנע מגושי בשר גדולים.
מוזגים את כל הרוטב ומחממים.
מבשלים את הנודלס לפי ההוראות בגב האריזה, מסננים ומוסיפים אל המחבת עם הרוטב והבשר. מערבבים ומגישים. ניתן להגיש עם כוסברה קצוצה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0