דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נטיפי בצק (שפצל)
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נטיפי בצק (שפצל)

נטיפי בצק (שפצל)

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: קרן גליה
איטריות בצק קטנות ומענגות, כמו שמגישים באירופה

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
קמח לבן
25  גרם
מלח
5 
ביצה
600  מיליליטר
מים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את הביצים, המלח והמים, עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים בסיר גדול לפחות 3 ליטר מים. ממליחים את המים בשתי כפיות מלח נוספות. מניחים פומפייה מחוררת בחורים גדולים מעל הסיר. מניחים עליה מצקת מהבלילה ובעזרת לקקן "דוחפים" את הבצק אל החורים ולתוך המים.
  • שלב 3

    0 דקות
    מניחים לבצקיות להתבשל כדקה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוציאים מהמים למסננת ושוטפים מעט במים קרים.
  • שלב 5

    0 דקות
    ההגשה: מחממים מחבת טפלון וממיסים כף חמאה. צורבים את השפצל עד השחמה קלה, אפשר עם רוטב. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים גבינת פרמזן.
נטיפי בצק (שפצל)

שלב 1 מתוך 5

בקערת מיקסר עם וו גיטרה מערבלים יחד את הביצים, המלח והמים, עד שמתקבלת בלילה אחידה. מוסיפים בהדרגה את הקמח ומערבלים במהירות נמוכה עד שמתקבלת בלילה סמיכה ואחידה.

נטיפי בצק (שפצל)

שלב 2 מתוך 5

מחממים בסיר גדול לפחות 3 ליטר מים. ממליחים את המים בשתי כפיות מלח נוספות. מניחים פומפייה מחוררת בחורים גדולים מעל הסיר. מניחים עליה מצקת מהבלילה ובעזרת לקקן "דוחפים" את הבצק אל החורים ולתוך המים.

נטיפי בצק (שפצל)

שלב 3 מתוך 5

מניחים לבצקיות להתבשל כדקה.

נטיפי בצק (שפצל)

שלב 4 מתוך 5

מוציאים מהמים למסננת ושוטפים מעט במים קרים.

נטיפי בצק (שפצל)

שלב 5 מתוך 5

ההגשה: מחממים מחבת טפלון וממיסים כף חמאה. צורבים את השפצל עד השחמה קלה, אפשר עם רוטב. מניחים על צלחת הגשה ומפזרים גבינת פרמזן.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דל במלח
  • דל סוכר
  • ללא דגים
  • בלי חזיר
  • פסקנטרי
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ללא אגוזים
  • ללא בוטנים
  • ללא סרטנים
  • אוכל איטלקי
  • אוכל צמחוני
  • מקור החלבון
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • מרק תירס עם נטיפי ביצה

    מרק תירס עם נטיפי ביצה

    45 דקות בינוני
  • מרק עגבניות ונטיפי ביצים

    מרק עגבניות ונטיפי ביצים

    25 דקות בינוני
  • מרק עם נטיפי ביצים

    מרק עם נטיפי ביצים

    50 דקות קל
  • מרק תירס עם נטיפי ביצים

    מרק תירס עם נטיפי ביצים

    20 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים