דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
נתחי דג מאודים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. נתחי דג מאודים

נתחי דג מאודים

(0)
75 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
נתחי דג עסיסיים שהושרו בסויה וחומץ בן יין, מאודים, עד כדי הכנה מדויקת.

רכיבים

מנות 4

המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
4  נתחי
פילה דג סול
2  כפיות
מלח
0  לפי הטעם
ג'ינג'ר
3  כפות
רוטב סויה סיני 290 מ"ל של אסם
1.5  כפיות
סוכר לבן
1  כף
חומץ שמפניה
2  כפות
שמן קנולה
4 
פטריות שיטאקה גדולות שהושרו במשך 20 דקות
4 
בצל קצוצים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    30 דקות
    מערבבים את המלח עם הזנגביל ומשפשפים בו את הדג מבפנים ומבחוץ, ומשהים לכחצי שעה. *ניתן להחליף את דג הסול בדג מקרל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, חומץ ושמן, יוצקים על הדגים ומשהים לרבע שעה נוספת.
  • שלב 3

    0 דקות
    מעבירים את הדגים לכלי חסין חום ויוצקים עליהם את התחמיץ.
  • שלב 4

    0 דקות
    מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק.
  • שלב 5

    0 דקות
    את הכלי עם הדגים מעמידים על רשת, בתוך ווק עם מים רותחים (או בתוך סיר אידוי), ומאדים במשך 12 דק'.
  • שלב 6

    0 דקות
    מגישים חם.
נתחי דג מאודים

שלב 1 מתוך 6

מערבבים את המלח עם הזנגביל ומשפשפים בו את הדג מבפנים ומבחוץ, ומשהים לכחצי שעה. *ניתן להחליף את דג הסול בדג מקרל. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.

נתחי דג מאודים

שלב 2 מתוך 6

מערבבים את רוטב הסויה עם הסוכר, חומץ ושמן, יוצקים על הדגים ומשהים לרבע שעה נוספת.

נתחי דג מאודים

שלב 3 מתוך 6

מעבירים את הדגים לכלי חסין חום ויוצקים עליהם את התחמיץ.

נתחי דג מאודים

שלב 4 מתוך 6

מוסיפים את הפטריות והבצל הירוק.

נתחי דג מאודים

שלב 5 מתוך 6

את הכלי עם הדגים מעמידים על רשת, בתוך ווק עם מים רותחים (או בתוך סיר אידוי), ומאדים במשך 12 דק'.

נתחי דג מאודים

שלב 6 מתוך 6

מגישים חם.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • על האש
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    נתחי סויה דמוי עוף טבעול מוקפצים עם תפוחי אדמה

    30 דקות קל
  • נתחי סינטה צרובים

    נתחי סינטה צרובים

    10 דקות קל
  • מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    מאפה פתיתים עם נתחי חזה עוף וירקות

    80 דקות בינוני
  • נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    נתחי פרגית אפויים בצ'ילי מתוק ובצל ירוק

    60 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים