המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים את הבצל במעט שמן זית.
שמים אותו בקערה עם כל שאר הרכיבים, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, ומערבבים עד שמתקבלת עיסה אחידה.
מכדררים לכדורים קטנים ומטגנים בשמן זית או על המנגל.
מגישים עם פיתות וסלטים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0