המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
קולים את הפלפלים על הגז או בסיר גריל עד שהם חרוכים מכל הצדדים.
מכניסים את הפלפלים החמים לשקית ניילון עד שיתקררו, שלב זה מקל על הקילוף.
להוציא את הפלפלים מהשקית, לקלף ולחתוך לרצועות.
לתבל, לערבב ולשמור במקרר.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0