דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון בתיבול הודי
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון בתיבול הודי

סלמון בתיבול הודי

(0)
200 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
ניחוחות מהודו: סטייק סלמון על מצע של ברוקולי, פלפלים אדומים ובצל סגול בתיבול תערובת תבלינים הודית

רכיבים

מנות 2

המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
2  פילה
סלמון 150 גרם כל אחד
0.5  כוס
מרק טעם עוף ר.טבעיים
0.5 
לימון סחוט טרי
0.25  כפית
כמון טחון
1  כף
כורכום
1  קורט
פלפל שחור
2  כוסות
ברוקולי קפוא
2 
פלפל אדום קצוצים
1 
בצל סגול קצוץ
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

200 דקות
  • שלב 1

    180 דקות
    שמים את כל ששת החומרים הראשונים (מהדג עד הפלפל השחור, כולל) בקערה ומערבבים היטב. מכסים בניילון ומשרים במקרר לפחות 180 דקות. הופכים את הסטייקים מדי פעם במרינדה.
  • שלב 2

    10 דקות
    מניחים את הסטייקים בתבנית פיירקס. מסדרים סביב את הירקות ויוצקים מעל את המרינדה. מניחים בשליש העליון של התנור ואופים בחום גבוה (כ-225 מעלות) כ-10 דקות, עד ששולי הסטייק משחימים.
  • שלב 3

    8 דקות
    הופכים את הסטייק, יוצקים שוב מהרוטב עליו ועל הירקות ואופים עוד 8 דקות. מגישים מיד.
סלמון בתיבול הודי

שלב 1 מתוך 3

שמים את כל ששת החומרים הראשונים (מהדג עד הפלפל השחור, כולל) בקערה ומערבבים היטב. מכסים בניילון ומשרים במקרר לפחות 180 דקות. הופכים את הסטייקים מדי פעם במרינדה.

סלמון בתיבול הודי

שלב 2 מתוך 3

מניחים את הסטייקים בתבנית פיירקס. מסדרים סביב את הירקות ויוצקים מעל את המרינדה. מניחים בשליש העליון של התנור ואופים בחום גבוה (כ-225 מעלות) כ-10 דקות, עד ששולי הסטייק משחימים.

סלמון בתיבול הודי

שלב 3 מתוך 3

הופכים את הסטייק, יוצקים שוב מהרוטב עליו ועל הירקות ואופים עוד 8 דקות. מגישים מיד.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • דל סוכר
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    30 דקות קל
  • סלמון בטריאקי

    סלמון בטריאקי

    25 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים