בסיר קטן מרתיחים את כל חומרי הרוטב, למעט הקורנפלור ושתי כפות המים שמיועדות להמסתו.
שלב 2
0 דקות
מערבבים את המים עם הקורנפלור עד שאין גושים והקורנפלור נמס לחלוטין.
שלב 3
0 דקות
שופכים לתוך הסיר עם הרוטב ומערבבים תוך כדי בישול עוד כשתי דקות.
שלב 4
0 דקות
משמנים קלות תבנית בשמן זית, מניחים את הדגים כשצד העור כלפי מטה ויוצקים מעל את הרוטב. משאירים מעט רוטב בצד, שמים אותו מעל הדג במהלך הכנתו בתנור, בערך אחרי 10 דקות.
שלב 5
0 דקות
מחממים תנור לחום של 200 מעלות ואופים את הדג כ- 17-20 דקות. בודקים בטווח הזמנים הללו שהדג מוכן (שונה מתנור לתנור) חשוב לשים לב לא לאפות את הדג יתר על המידה כדי שלא יתייבש.
שלב 6
0 דקות
מטגנים במחבת כשתי דקות את פירורי הלחם בחמאה, מוסיפים את הפיסטוק וקולים עוד כדקה.
שלב 7
0 דקות
מניחים את הדג על צלחת הגשה ומפזרים מעל את תערובת הקראסט בנדיבות.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
כתוב ביקורת