המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 170 מעלות.
משמנים את התבנית בשמן זית ומניחים מעל את פרוסות הסלמון.
מערבבים את מרכיבי הרוטב.
יוצקים את הרוטב מעל הנתחים ומשרים שעה במקרר.
מפזרים שומשום ואופים בתנור כ–15-20 דקות. מגישים חם.
ניתן להכין גם באייר פרייר - מורידים את כמות השמן לכף אחת, מחממים לחום גבוה וצולים כ-10 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 5