דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
סלמון אפוי בסילאן וסויה
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. סלמון אפוי בסילאן וסויה

סלמון אפוי בסילאן וסויה

(14)
75 דקות
קל
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
מתכון מרשים לסלמון עז טעמים, קל ומהיר הכנה. מעולה כארוחה כיפית שמגוונת את התפריט לכל המשפחה.
קנה עכשיו

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
1  קילוגרם
פילה סלמון חתוך לקוביות (4X4 ס"מ) ללא עור
4  כפות
רוטב סויה קלאסי 290 מ"ל
2  כפות
סילאן
2  כפות
שמן זית
3  שיני
שום כתושות
1  כוס
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

75 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מערבבים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הסלמון והשומשום, עד קבלת מרינדה אחידה.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את קוביות הסלמון ומערבבים, כך שכל הקוביות מצופות מרינדה. מכסים ומניחים במקרר במשך 60 דקות.
  • שלב 3

    0 דקות
    בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • שלב 4

    0 דקות
    מניחים את קוביות הסלמון בתבנית ומפזרים שומשום מעל נתחי הדג.
  • שלב 5

    0 דקות
    אופים כ-15 דקות, עד שמתקבל צבע כתום זהוב.
סלמון אפוי בסילאן וסויה

שלב 1 מתוך 5

מערבבים בקערה את כל המרכיבים, מלבד הסלמון והשומשום, עד קבלת מרינדה אחידה.

סלמון אפוי בסילאן וסויה

שלב 2 מתוך 5

מוסיפים את קוביות הסלמון ומערבבים, כך שכל הקוביות מצופות מרינדה. מכסים ומניחים במקרר במשך 60 דקות.

סלמון אפוי בסילאן וסויה

שלב 3 מתוך 5

בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.

סלמון אפוי בסילאן וסויה

שלב 4 מתוך 5

מניחים את קוביות הסלמון בתבנית ומפזרים שומשום מעל נתחי הדג.

סלמון אפוי בסילאן וסויה

שלב 5 מתוך 5

אופים כ-15 דקות, עד שמתקבל צבע כתום זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • מתחת ל-300 קלוריות
  • דל סוכר
  • מקור החלבון
  • עשיר בחלבון
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    סלמון אסייתי צלוי ועסיסי

    30 דקות קל
  • סלמון בטריאקי

    סלמון בטריאקי

    25 דקות קל
  • פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    פילה סלמון בטריאקי על קוסקוס מתובל

    140 דקות בינוני
  • בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

    50 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים