דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

(0)
50 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
עלה של בלינצ'ס עוטף תערובת ים תיכונית של סלמון, פטריות שמן זית ושום

רכיבים

מנות 6

המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
250  גרם
סלמון קצוץ
10 
פטריות שמפיניון פרוסות
2 
בצל חתוכים קוביות
1  זר
בזיליקום קצוץ
2  כפות
שמן זית
1  כף
מרק טעם עוף ר.טבעיים
1  קורט
פלפל שחור
10  עלים
בצק בטטה
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

50 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים מחבת עם שמן הזית, ומוסיפים את קוביות הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות לעוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.
  • שלב 2

    0 דקות
    מוסיפים את הסלמון הקצוץ, בוזקים את אבקת המרק, הפלפל והבזיליקום, ומערבבים. ממשיכים לטגן כ-5 דקות תוך ערבוב, עד שהסלמון מוכן. מרוקנים את המחבת לקערה ומצננים לטמפ' החדר.
  • שלב 3

    0 דקות
    פורסים עלה של בלינצ'ס, ומניחים במרכז חלקו התחתון 2 כפות מהתערובת, מקפלים צד ימין ושמאל כלפי פנים, מקפלים את המילוי וממשיכים לגלגל עד למעלה.
  • שלב 4

    0 דקות
    מחמים מחבת, מניחים את הבלינצ'ס ל-15 שניות מכול צד. מגישים מיד. בתיאבון!
בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

שלב 1 מתוך 4

מחממים מחבת עם שמן הזית, ומוסיפים את קוביות הבצל, מטגנים עד לשקיפות. מוסיפים את הפטריות לעוד שתי דקות תוך כדי ערבוב.

בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

שלב 2 מתוך 4

מוסיפים את הסלמון הקצוץ, בוזקים את אבקת המרק, הפלפל והבזיליקום, ומערבבים. ממשיכים לטגן כ-5 דקות תוך ערבוב, עד שהסלמון מוכן. מרוקנים את המחבת לקערה ומצננים לטמפ' החדר.

בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

שלב 3 מתוך 4

פורסים עלה של בלינצ'ס, ומניחים במרכז חלקו התחתון 2 כפות מהתערובת, מקפלים צד ימין ושמאל כלפי פנים, מקפלים את המילוי וממשיכים לגלגל עד למעלה.

בלינצ'ס סלמון ופטריות - אוהד אמזלג

שלב 4 מתוך 4

מחמים מחבת, מניחים את הבלינצ'ס ל-15 שניות מכול צד. מגישים מיד. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • דגים
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • מנה עיקרית
  • ארוחת צהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • בלילה לבלינצ'ס

    בלילה לבלינצ'ס

    35 דקות בינוני
  • מילוי גבינה לבלינצ'ס

    מילוי גבינה לבלינצ'ס

    90 דקות קל
  • בלינצ'ס שתמיד מצליח

    בלינצ'ס שתמיד מצליח

    25 דקות קל
  • בלינצ'ס גבינה דל קלוריות וסוכר

    בלינצ'ס גבינה דל קלוריות וסוכר

    40 דקות בינוני

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים