דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות גבינה מלוחות
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות גבינה מלוחות

עוגיות גבינה מלוחות

(0)
בינוני
מתכונאי/ת: ירון צחר
מאפה מלוח עשיר בגבינות, קל להכנה

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
3.5  כוסות
קמח תופח אסם 1 ק"ג
0.5  כוס
קמח לבן
200  גרם
חמאה קרה מגוררת
1  כוס
גבינה 9%
1 
חלמון
200  גרם
גבינת קשקבל מגוררת
200  גרם
גבינת פטה / בולגרית 5% מגוררת
1  גביע
גבינה לבנה 5%
1  כפית
מלח
1 
חלמון טרוף לציפוי העוגיות
1  כף
שומשום
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

  • שלב 1

    180 דקות
    שמים בקערה את הקמח התופח והרגיל, החמאה המגוררת, את הגבינה הבולגרית מגוררת, את גבינת הקשקבל את הגבינה הלבנה, מלח ושמנת. לערבב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד, ולהכניס למקרר. להשאיר את הבצק במקרר במשך כ-180 דקות.
  • שלב 2

    0 דקות
    להוציא את הבצק מהמקרר, ולרדד אותו לעלה בעובי של כ-3 ס"מ. לקרוץ עיגולים קטנים בעזרת כוסית ליקר. למרוח את העוגיות בחלבון ביצה, ולפזר מעל העוגיות שומשום.
  • שלב 3

    30 דקות
    להניח את העוגיות בתבנית מרופדת עם נייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-210 מעלות, ולאפות במשך כ-30 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.
עוגיות גבינה מלוחות

שלב 1 מתוך 3

שמים בקערה את הקמח התופח והרגיל, החמאה המגוררת, את הגבינה הבולגרית מגוררת, את גבינת הקשקבל את הגבינה הלבנה, מלח ושמנת. לערבב עד לקבלת בצק אחיד. לעטוף את הבצק עם ניילון נצמד, ולהכניס למקרר. להשאיר את הבצק במקרר במשך כ-180 דקות.

עוגיות גבינה מלוחות

שלב 2 מתוך 3

להוציא את הבצק מהמקרר, ולרדד אותו לעלה בעובי של כ-3 ס"מ. לקרוץ עיגולים קטנים בעזרת כוסית ליקר. למרוח את העוגיות בחלבון ביצה, ולפזר מעל העוגיות שומשום.

עוגיות גבינה מלוחות

שלב 3 מתוך 3

להניח את העוגיות בתבנית מרופדת עם נייר אפייה. להכניס את התבנית לתנור אפייה שחומם מראש לטמפרטורה של כ-210 מעלות, ולאפות במשך כ-30 דקות, או עד קבלת גוון זהוב.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • חטיף
  • בראנץ'
  • ארוחת ערב
  • מנה שנייה
  • ארוחת בוקר
  • מנה עיקרית
  • אחר הצהריים
  • מתכונים לילדים ולכל המשפחה

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים