דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

(0)
30 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: מערכת בישולים
או בשמן האחר: עוגיות חלבה

רכיבים

מנות 60

המתכון הזה נוצר עבור 60 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
180  גרם
סוכר לבן
200  גרם
חמאה
350  גרם
קמח תופח אסם 1 ק"ג
200  גרם
טחינה
1  כפית
תמצית וניל
1 
ביצה
60 
שקדים
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

30 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • שלב 2

    0 דקות
    מערבלים חמאה, סוכר, טחינה גולמית ותמצית וניל בעזרת "וו גיטרה", עד לקבלת תערובת הומוגנית וחלקה.
  • שלב 3

    0 דקות
    מוסיפים את הקמח במספר פעמים, עד לקבלת בצק אחיד.
  • שלב 4

    0 דקות
    מגלגלים לכדורים בקוטר 3 ס"מ, ומניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה, מכיוון שהעוגיות מתרחבות ומתפשטות.
  • שלב 5

    0 דקות
    בטרם הכניסה לתנור, מברישים בביצה ומניחים על גבי כל עוגייה שקד מולבן ואופים.
  • שלב 6

    0 דקות
    מאחסנים בכלי אטום עד לעשרה ימים. בתיאבון!
עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

שלב 1 מתוך 6

מחממים תנור ל-170 מעלות.

עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

שלב 2 מתוך 6

מערבלים חמאה, סוכר, טחינה גולמית ותמצית וניל בעזרת "וו גיטרה", עד לקבלת תערובת הומוגנית וחלקה.

עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

שלב 3 מתוך 6

מוסיפים את הקמח במספר פעמים, עד לקבלת בצק אחיד.

עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

שלב 4 מתוך 6

מגלגלים לכדורים בקוטר 3 ס"מ, ומניחים בתבנית אפייה המרופדת בנייר אפייה במרווחים של 2 ס"מ אחת מן השנייה, מכיוון שהעוגיות מתרחבות ומתפשטות.

עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

שלב 5 מתוך 6

בטרם הכניסה לתנור, מברישים בביצה ומניחים על גבי כל עוגייה שקד מולבן ואופים.

עוגיות טחינה וחצאי שקדים מולבנים

שלב 6 מתוך 6

מאחסנים בכלי אטום עד לעשרה ימים. בתיאבון!

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים