דלג לתוכן ראשי
בישולים מבית אסם
בישולים מבית אסם
  • חיפוש חיפוש
  • מתכונים מתכונים
  • המגזין המגזין
  • מהמטבח של בישולים המטבח שלנו
  • הצטרפות למועדון הצטרפות למועדון
  • שאלות ותשובות שאלות ותשובות
  • צור קשר צור קשר
  • כל המתכונים
  • כל הקטגוריות
  • מתכוני קינוחים
  • מתכונים עד עשר דקות
  • מתכונים קלים
  • פסטות
  • מתכונים לשבת
  • מוקפצים ואסייתים
  • מתכונים לילדים
  • עוגות
  • מתכונים לפיצה
  • דגים
  • מאפים
  • תוספות
  • עוף
  • אודותינו
  • המוצרים שלנו
  • נבחרת בישולים
עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד
  1. עמוד הבית
  2. כל-המתכונים
  3. עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד

עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד

(0)
35 דקות
בינוני
מתכונאי/ת: טל לין
עוגיות בריאות וטעימות שתמיד כיף לנשנש

רכיבים

מנות 12

המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.

כמות מרכיבים
מרכיבי המתכון
100  גרם
חמאה
1  כוס
סוכר לבן
1 
ביצה
150  גרם
שוקולד מריר קצוץ גס
0.75  כוס
אגוזי מלך קצוצים גס
1  כוס
קמח תופח אסם 1 ק"ג
1  כוס
שיבולת שועל
0.5  כפית
אבקת אפייה
0.5  כפית
סודה לשתייה
1  כפית
תמצית וניל
העתק

הטיפים והטריקים שלנו לגודל מנה בהתאמה אישית

שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך

ייצוא מרכיבים

בחר מרשימת המרכיבים

העתק
lite

הכנה

35 דקות
  • שלב 1

    0 דקות
    בקערה מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר, אגוזים ושוקולד.
  • שלב 2

    0 דקות
    מחממים חמאה ומוסיפים לתערובת, מערבבים ולאחר מכן מוסיפים ביצה.
  • שלב 3

    0 דקות
    יוצרים מהבצק כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומרדדים אותם (לא יותר מדי, כי העוגיות אמורות להראות שמנמנות וחמודות). מניחים את עיגולי הבצק בתבנית, תוך התחשבות בכך שהן מתרחבות מאוד.
  • שלב 4

    15 דקות
    אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.
עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד

שלב 1 מתוך 4

בקערה מערבבים קמח, שיבולת שועל, אבקת אפייה, סודה לשתייה, סוכר, אגוזים ושוקולד.

עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד

שלב 2 מתוך 4

מחממים חמאה ומוסיפים לתערובת, מערבבים ולאחר מכן מוסיפים ביצה.

עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד

שלב 3 מתוך 4

יוצרים מהבצק כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומרדדים אותם (לא יותר מדי, כי העוגיות אמורות להראות שמנמנות וחמודות). מניחים את עיגולי הבצק בתבנית, תוך התחשבות בכך שהן מתרחבות מאוד.

עוגיות שיבולת שועל, אגוזים ושוקולד

שלב 4 מתוך 4

אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-15 דקות.

מתכון כ-PDF

לשתף עם חברים

  • whatsapp
  • Facebook

הסכמה לכניסה לאתר חיצוני

לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.

תודה על הדירוג!

ניסית את המתכון? איך יצא?

יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות

לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק

שלח

הערות 0

Please enter proper keywords 0/4000
נא להזין שם חוקי
שם
בטל
שלח
הערה טען עוד

גלו עוד

  • עוגיות
  • אחר הצהריים
  • מתכוני קינוחים

עוד מתכונים מעניינים

הצג מתכונים נוספים

  • עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    עוגיות חמאה וקינמון פריכות

    55 דקות קל
  • עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    עוגיות שיבולת שועל וחמאת בוטנים

    45 דקות בינוני
  • עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    עוגת גבינה אפויה עם עוגיות אוריאו - מעדן

    90 דקות בינוני
  • עוגת וניל - עוגיות פרווה

    עוגת וניל - עוגיות פרווה

    25 דקות קל

הצג מתכונים נוספים

  • facebook
  • Instagram
  • TikTok
  • תנאים
  • שאלות ותשובות
  • צור קשר
  • הצהרת נגישות
  • מדיניות פרטיות
  • נבחרת המשפיענים של בישולים